Éves szerelmi horoszkóp a Föld jegyűeknek

Ha te is kíváncsi vagy, hogy mire számíthatnak szerelmi életük terén a Bikák, a Szüzek és a Bakok az idei évben, akkor olvasd el a Föld jegy szülötteinek 2013-as szerelmi horoszkópját!

Bak
A 2013-as év számodra arról fog szólni, hogy megtaláld önmagadat, mérlegeld, hogy mire is van szükséged valójában. Ha párkapcsolatban élsz, nem kizárt, hogy ez az év számos mélypontot tartogat számotokra, sőt az is lehetséges, hogy kapcsolatotok nem fogja túlélni az idei évet. Mielőtt meghoznod a végső döntést, gondold át, hogy tényleg le akarod-e kötni magad? Ne feledd, ha nem az igazival vagy, akkor azt érezni fogod, ilyen esetben - bármilyen kegyetlennek is tűnik - azonnal lépj tovább!2013 számodra arról fog szólni, hogy élvezd az életet, tapasztalatokat gyűjts és átéld a szinglik mindennapjait. Ha szingli vagy, akkor rengeteg izgalmat tartogathat számodra az év, hisz hosszabb rövidebb, ám mindenképp szenvedélyes kalandokban lehet részed. Az év vége azonban minden Bak számára elhozhat egy meghitt és bizalmon alapuló kapcsolatot, amennyiben felhagysz a felesleges körökkel és játszmákkal, nem a manipulációra alapozol, hanem az őszinteségre és az elfogadásra.

Bika
A párkapcsolatban élők számára csendes napokat tartogat 2013. A köztetek lévő mély és szoros köteléket kell megszilárdítanotok, még több közös élményt átélnetek, hogy hosszútávon is harmonikus, mégis izgalmas legyen szerelemetek. Nincs még kedvesed? A szingli Bika számára az idei év egy hatalmas és váratlan fordulatot, egy valódi ajándékot tartogat. Az idei esztendő során rendkívüli szerencse vár rád a szerelemben, nem kizárt, hogy egyszerre több jelentkező közül is válogathatsz, akik szívesen veled töltenék a legszürkébb mindennapokat is, hogy egy kis kalandot és romantikát csempésszenek a napjaidba. Azonban már az év első harmadában felbukkanhat valaki, aki olyan érzéseket mozgat meg benned, amit már régen nem éreztél. Eleinte mindent megteszel azért, hogy ne kelljen egy újabb kötöttségekkel járó viszonyba belekeveredned, ám pár hónap után ráébredsz, hogy menthetetlenül szerelmes vagy és végre készen állsz arra, hogy vállald ezeket a kötöttségeket azért, akit szeretsz.

Szűz
Az idei év során még közelebb kerülhetsz partneredhez, hisz az eltelt idő alatt teljesen összecsiszolódtatok. Kedvesed mindig melletted állt még a legnehezebb és legkínosabb szituációban is, mindenben támogat, segíti az utadat, ám pont ez a kiszámíthatóság és megbízhatóság mérgezheti meg a kapcsolatotokat. Néha újra a régi pörgésre, izgalmakra és szenvedélyekre vágysz, hisz egyre inkább vonzanak a kalandok és a kiszámíthatatlan, újra akarod élni fiatalságodat. A tavasz során feltűnhet valaki, aki lehet egy új kolléga vagy a szomszédba költöző helyes pasi, aki teljesen elvarázsol, egyre többet gondolsz rá. Jelenlegi társadnak is feltűnik a vágy a szemedben, könnyen nézeteltérésbe is keveredhettek, sőt a különválás vagy a szakítás is bekövetkezhet. Miután közelebbről is megismerkedsz az új kiszemelttel, rájössz, hogy a régi, odaadó párod hiányzik, így az év második felében azon fogsz igyekezni, hogy újra összejöjjetek és végre egy életre elkötelezzétek magatokat egymás mellett.

Ha érdekel az asztrológia, akkor olvasd el a Föld jegy általános horoszkópját is a 2013-as évre!

Oldalak