Lifestyle

Evés közben fogyni? Ebből a 8 negatív kalóriás finomságból bármennyit ehetsz - nem fogsz hízni

Természetesen nem arról van szó, hogy ezekben az alapanyagokban ne lenne kalória, a negatív jelző más turpisságra utal!

Mértékkel? Ugyan, dehogy!

Lehetetlennek tűnik, hogy legyenek olyan ételek, amikből mérték nélkül, akármennyit fogyaszthatsz? Pedig tényleg léteznek ilyen finomságok. Olyan kevés kalória rejlik ugyanis bennük, hogy a szervezeted szinte több energiát fordít a megemésztésükre, mint amennyit általuk nyersz. Nézzük a listát.

Torma A torma igen csípős, de nagyon egészséges. Zsírégető és rengeteg A-, K- és C-vitamin található benne. Kevesebb mint fél kilóban csak 53 kalória található. Fogyaszthatod töltelékként, krémként, de akár szószt is készíthetsz belőle. A legismertebb tormával töltött szilveszteri nassolnivaló a sonkatekercs, de ki mondta, hogy ilyet csak újévkor fogyaszthatunk? Ha vékony csirkemell vagy pulykamell sonkával készíted, garantált a diétás, laktató és fehérjében gazdag finomság.
Kattints a további képekért!

Fogadjunk, hogy eddig, mint sokan mások úgy te is rosszul csináltad, és olyan élelmiszerek lapulnak az éléskamrádban, melyeknek valójában nem ott a helyük, hanem a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.