Eurojackpot: örülnél, ha 10 milliárd forinttal indulna a december?

Hazánkban is rengetegen játszottak az Eurojackpot főnyereményéért, ami most 10,2 milliárd forintig kúszott fel.

Csak hét számot kellett eltalálni, hogy milliárdos legyél

Valakinek a 46. héten pénteken alaposan megváltozott az élete, mivel elvitte az Eurojackpot főnyereményét. Ezzel 36 millió került a bankszámlájára, persze nem forintban, hanem euróban.

Tavaly a 49. héten pénteken egy magyaré lett a főnyeremény, szóval valaki forintban átszámolva több mint bruttó 31 milliárddal lett gazdagabb. Most nyertes szelvény így Magyarországon 100 sorsolás óta nem volt, de majd biztosan lesz.

2023-ben a 48. héten is megtartották az Eurojackpot számsorsolását, és hát nem csak kedden, hanem pénteken is rátalálhatott valakire a szerencse. A főnyeremény tehát 10,2 milliárd forint, ami egy iszonyatosan szép összeg magyar szemmel.

A múlt héten nem volt 5+2 találatos szelvény, de 5+1-ből öt darab is volt. Ők így 200 ezer eurót nyertek!

A szelvényeket este 19 óráig kellett beküldeni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla egyik állandó játékos sem! A galériánkban megmutatjuk, milyen számokat kellett eltalálnod ahhoz, hogy milliárdos lehess!

Az Eurojackpotot a következőképp játsszák: minden sorsoláskor hét számot húznak ki, 5/50 és 2/12-es rendszer szerint. Tehát öt golyót az 1-50 számtartományból, illetve két Euro-golyót az 1-12 számtartományból.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Flickr

Oldalak

Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.