Lifestyle

Kitálalt az éttermi dolgozó a döbbenetes titkokról: ilyen gusztustalan dolgok történnek zárt ajtók mögött

Egy éttermi dolgozó olyan titkokat árult el, amikről biztosan nem akartál tudni…

Sokan megerősítették az állításait

A legtöbben imádnak étterembe járni, hiszen remek programlehetőség, ráadásul külön örömöt nyújt számukra, hogy igazán finom fogásokat ehetnek anélkül, hogy előtte és utána a konyhában kéne robotolniuk. Azonban csak nagyon kevesen gondolnak bele abba, pontosan hogyan is zajlik a munka a vendéglátóhelyek zárt ajtói mögött. Persze nem szabad általánosságban beszélni a témáról, hiszen rengeteg megbízható étterem van, ahol kifogástalan a kiszolgálás, ínycsiklandozók az ételek, emellett megfelelő a higiénia és fontos az élelmiszer-biztonság – sajnos azonban vannak helyek, melyekre mindez korántsem igaz. Egy éttermi alkalmazott a TikTok-on rántotta le a leplet néhány egészen sokkoló és gusztustalan titokról, melyekről a vendéglátásban dolgozóknak sosem lenne szabad beszélniük:

Tequila.9 néven regisztrált a TikTok-ra egy éttermi dolgozó, aki úgy döntött, napvilágra hoz néhány felettébb gusztustalan részletet, melyekről a vendégeknek halvány sejtelmük sincs. A poszt nagy felháborodást keltett, a kommentszekció pedig szinte felrobbant.
Kattints a további képekért!

Próbálj meg minden esetben a lehető legudvariasabb lenni a vendéglátóipari dolgozókkal, ugyanis könnyen előfordulhat, hogy te húzod a rövidebbet.

Leadfotó: 123rf
Forrás: The Sun

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Hajunkat parfümözni nem igazán számít újdonságnak. Egyáltalán nem mindegy viszont, hogy milyen összetevőkből áll az adott parfüm, amit hajunkra permetezünk.
Lifestyle
Neked mi az 5 legjellemzőbb tulajdonságod a horoszkópod szerint? Nem biztos, hogy az, amire számítanál!
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.