Lifestyle

Egy éjszaka alatt nyert és vesztett el közel 80 milliárd forintot egy nő

Rachel Kennedy nem hitt a szemének, mikor megkapta az értesítőt a telefonjára, miszerint telitalálata volt a lottón. A pénz mégsem kapta meg, ugyanis egy dologról megfeledkezett.

80 milliárddal lett volna gazdagabb

Ki ne álmodozott volna már arról, hogy telitalálata lesz a lottón és a hatalmas pénzösszegtől gyökerestül megváltozik az élete? Új ház, világ körüli út, luxusautók és márkás ruhák...egy kis jótékonykodás és természetesen befektetések, nehogy úgy járjon, mint a legtöbb felkészületlen nyertes, aki csak elszórja a pénzt. A 19 éves Rachel Kennedy és 21 éves párja Liam McCrohan öt héten keresztül játszottak az EuroMillions nevű játékon a 6-os, 12-es, 22-es, 29-es, 33-as, 6-os és 11-es nyerőszámokkal, aztán egyszer csak kihúzták mind a hét számjegyet egy pénteki sorsoláson. A lány telefonos alkalmazása úgy volt beállítva, hogy ezeket a számokat automaxtikusan megjátssza a rendszer, így mikor belépett a felületre megjelent az "Ön nyert" felirat. Rachel nem hitt a szemének, azonnal odahívta az édesanyját és a barátját, akik szintén sokkolódtak a hír hallatán, majd úgy döntött, felhívja a lottótársaságot, hogy ilyenkor mi a további teendő. Ekkor szembesült a szívszorító hírrel. Részletek a galériában!

Rachel lottó fiókja úgy lett beállítva, hogy automatikusan vásároljon egy EuroMillions jegyet a szokásos számokkal, így a felületen valóban úgy tűnt, mintha nyertek volna. Narancssárgára váltott az ezt jelző rubrika és meg is jelent a győztes felirat. Fejben már el is kezdték tervezni a nagy költekezést, miközben a lány felkapta a telefont, hogy tárcsázza a lottótársaságot.
Kattints a további képekért!

Különös kezdeményezés, de a bevétel jótékony célokra megy, így mindenképp érdemes adni neki egy esélyt. Feldolgozási technikának sem utolsó.

Leadfotó: Pexels, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!