Lifestyle

Nyilvánosan törölte le a sminkjét a lány: amikor a párja meglátta, azonnal szakított vele - Videó

Alig 40 ezer forintért hajlandó volt megválni a sminkjétől, igaz, ennek köszönhetően azonnal bukta a pasiját.

Smink

Egy nem mindennapi ötlet egy nem mindennapi videót eredményezett. A Telecinco nevű lap beszámolója szerint a népszerű influenszer, Lupita Anaya nyakába vette a várost, hogy lányokat szólítson le, és megtudja tőlük, hajlandóak-e a forgó kamerák előtt letörölni a sminkjüket. "A 17 millió Facebook-, 3,1 millió Youtube-, 6,9 millió TikTok- és 2,4 millió Instagram-követővel rendelkező influenszer kamerái előtt igencsak nagy vállalás ez, ugyanakkor cserébe járt kétezer mexikói pesó, azaz közel 40 ezer forint. Gyorsan talált is egy fiatal párt, akik tökéletesnek tűntek: a lány ugyanis igen erős sminket és kihívó ruhát viselt. A fiatal lány először habozott, de aztán belement a játékba" - írja a TWN.hu. Akkor még ő sem sejtette, hogy mire végez, újra szingli lesz.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nem akarjuk elhinni, de tényleg meg fog történni! Ezek a sztárok idén hajtanak el a hetvenes tábla mellett és az a legdurvább, hogy a legtöbbjükön nem is látszik!
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...