Lifestyle

Egészségesen étkezel, de nem indul be a fogyás? Ez lehet az oka

Hiába étkezel egészségesen, a főzés során tudat alatt is bevihetsz felesleges kalóriákat és káros összetevőket.

Ha nem indul be a fogyás

Egészséges, jó minőségű ételek, kevés édesség és sok-sok mozgás - ennyi a fogyás titka, nem? Hát, nagyon úgy néz ki, hogy nem. Rengetegen döntenek úgy, hogy áttérnek az egészséges étkezésre, végül mégis azt veszik észre, hogy nem mozdul a mérleg nyelve. Pedig a dolognak nagyon egyszerű magyarázata van, amire egyre több dietetikus és fitnesz-őrült hívja fel a figyelmet. Részletek a galériában!

Attól még, hogy valami egészséges, nem biztos, hogy kalóriaszegény is - hívja fel a figyelmet Paula Norris dietetikus az Instagram oldalán. Paula rendszeresen posztol összehasonlító képeket ugyanazokról az ételekről, mindössze azzal a különbséggel, hogy az egyik képen kicserél egy-egy alapanyagot. A kalóriaszám csökkenése pedig egészen meghökkentő, mutatjuk.
Kattints a további képekért!

Nagyon egyszerű, el sem lehet rontani, ráadásul egy mindössze 2 perces módszerről van szó, tehát nem időigényes.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Egy régiúj hajszíntrend látott napvilágot, amely biztosan megosztó lesz a nők körében. Ha mégis bevállalnád (mert miért ne tennéd), akkor mutatunk néhány képet inspirációként.
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!