Lifestyle

Kevesen ismerik, pedig csodát tesz: ez a pofonegyszerű gyakorlat pikk-pakk feszes hasat és vékony derekat varázsol

Kevesen tudják, milyen fontos a hasizom edzése szempontjából az alábbi gyakorlat. Ha helyesen és kitartóan csinálod, gyorsan és egyszerűen lesz vékony derekad, feszes hasad és egyenes tartásod.

Eszköz nélkül, bárhol elvégezhető

A gyakorlat neve nem más, mint a vákuum-póz vagy has vákuum, alapja pedig tulajdonképpen egy légzőgyakorlat: miközben csinálod, a has olyan állapotba kerül, mintha alulról vákuumszerűen beszippantották volna. Eszköz nem kell hozzá, ráadásul szinte bárhol elvégezheted, az eredmény pedig vékony csípő, feszes has, remek tartás - írja a Fireupfitness. A vákuum-póz ránézésre egyszerű, és noha az elején kell hozzá egy kis erő, némi gyakorlás után már könnyen fog menni. Kétféleképpen is csinálhatod: mutatjuk, hogyan!

Cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre már is rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Christmas
Az Időkép új térképe megmutatja, jelen állás szerint mekkora az esélye annak, hogy fehérbe borul a táj a lakóhelyeden karácsonykor.