Spenót
A spenót sem véletlenül került fel a listára. Frissen vagy fagyasztva is nagyszerű kiegészítője szinte minden étkezésnek. Dobd levesekbe, pörköltekbe, salátákba, tésztaételekbe vagy szendvicsekbe. Nemcsak növeli az étel tápanyagtartalmát, de egyben laktatóvá is teszi azt, így kielégítőbb és élvezetesebb lesz. A friss és a fagyasztott formáját is érdemes kéznél tartani egész télen. Sokoldalúan felhasználható a konyhában. Egy csésze belőle pedig a napi K-vitamin érték több mint 100%-át biztosítja – ez kulcstápanyag az erős csontozat fenntartásához.
Fotó: Pinterest
Spenót
A spenót sem véletlenül került fel a listára. Frissen vagy fagyasztva is nagyszerű kiegészítője szinte minden étkezésnek. Dobd levesekbe, pörköltekbe, salátákba, tésztaételekbe vagy szendvicsekbe. Nemcsak növeli az étel tápanyagtartalmát, de egyben laktatóvá is teszi azt, így kielégítőbb és élvezetesebb lesz. A friss és a fagyasztott formáját is érdemes kéznél tartani egész télen. Sokoldalúan felhasználható a konyhában. Egy csésze belőle pedig a napi K-vitamin érték több mint 100%-át biztosítja – ez kulcstápanyag az erős csontozat fenntartásához.