Lifestyle

Döbbenet: összeházasodott 24 éves szerelmével a 61 éves nagyi - Fotók

Egy össze nem illő pár esküvője kergeti őrületbe a világot. A 61 éves menyasszony és a 24 éves vőlegény kiteregeti a teljes életét.

Szerelem

Quran McCain és Cheryl McGregor összeházasodtak. Első olvasatra nem nagyon van hírértéke a dolognak, egy nő és egy férfi összekötötte az életét, és családként folytatják a boldog mindennapjaikat. Igen ám, de ebben az esetben a menyasszony nem kevesebb mint 37 évvel idősebb a férjénél, aki ráadásul még mindig csak 24. A teljes igazsághoz pedig az is hozzátartozik, hogy 15 éves korában ismerte meg egy gyorsétteremben, amit a fia vezetett. Ma már azt mondják, természetesen ezekben az időkben még nem volt köztük semmi, de alig egy éve a fiú meglátta a nőt egy szupermarket pénztáránál és eltalálta Ámor nyila - írja a TWN.hu és az esküvőről is mutatnak képeket.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Sztárok
A Glee című tévésorozat sztárja három tagból álló nevet választott a csöppség számára, a kommentelők azonban nem voltak maradéktalanul elégedettek a döntésével.
Sztárok
Mozifilmben csillogtathatja meg színészi tehetségét Marics Peti, méghozzá az idén debütáló Hogyan tudnék élni nélküled? című zenés-vígjátékban. A ValMar duó énekese nagyon izgatott a készülő...
Lifestyle
A gyógyíthatatlan neurodegeneratív betegséggel, ALS-sel küzdő alkotmányjogász úgy ítélte meg, az életvégi döntések meghozatalának magyarországi tilalma alapvető emberi jogait - különösen az emberi...