Lifestyle

Elcseréltek két újszülöttet a hódmezővásárhelyi kórházban – Megszólalt az ápolónő, aki hibázott

A szülészeten keverték össze a babákat, csak otthon derült fény a cserére. Az ápolónő megtörten nyilatkozott az ügyben, bocsánatot kért a szülőktől.

Elcserélt babák

Véletlenül összecseréltek két kisbabát a hódmezővásárhelyi kórház szülészetén – írta meg az esetet a szeged365.hu. A cserét a szülők sem vették észre, az egyik család már haza is ment az egyik kisfiúval, amikor telefonon értesítették őket a tévedésről, így rögtön visszaindultak az intézménybe. A család azzal magyarázta, hogy nem vették észre hamarabb, hogy nem saját gyermeküket adták oda nekik, hogy a babák nagyon hasonlítottak, mindkettejük orrán volt néhány apró pötty.

Azóta már mindkét baba az otthonában, saját családja körében van, de a szülők nem hagyják annyiban a dolgot, pert fontolgatnak. A delmagyar.hu felkereste a kórházat, Kallai Árpád, a Csongrád-Csanád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely – Makó főigazgatója azt mondta, minden érintettől elnézést kérnek és vizsgálatot indítottak az ügy tisztázására.

A történetek rendkívül megviselték a vásárhelyi csecsemőosztály azon kollégáját is, aki a sajnálatos hibát elkövette.

Lapozz a folytatásért!

Fotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.