Lifestyle

DNS-tesztet csináltatott a leszbikus szerelmespár, mert attól rettegtek, hogy testvérek - meglepő eredmény született

Előre leszögezték: akkor is együtt maradnak, ha a vizsgálat kimutatja, hogy testvéri kapcsolat fűzi őket egymáshoz.

Családi titkok

Az emberek többsége főként szórakozásból, unaloműzésből vagy kíváncsiságból vásárol magának DNS-tesztet (esetleg szeretteit, családját lepi meg vele), ám előfordul, hogy komoly tétje van egy ilyesfajta vizsgálatnak. Mercedes Stewart és Carley Gonschior például egy ideje boldog szerelmi kapcsolatban élt, amikor a két hölgy hirtelen ráébredt, hogy egy fontos tényező akár be is árnyékolhatja idilli románcukat: lehetséges ugyanis, hogy nem is tudnak róla, de valójában egymás féltestvérei.

Mercedes és Carley egyaránt a húszas éveikben járnak, és már néhány hónapja tartott a szerelmük, amikor úgy határoztak, itt az ideje, hogy magasabb szintre emeljék párkapcsolatukat. Elérkezettnek látták az időt, hogy végre-valahára megismerjék egymás családját. Gondoltak egy merészet, és mindkettejük édesanyját meghívták egy kellemes vacsorára. Ekkor azonban nem várt családi titok látott napvilágot: miközben a két anyuka kedélyesen cseverészett egymással az étkezőasztalnál, hirtelen kiderült, hogy volt egy férfi, akivel mindkettejüknek viszonya volt.

Mercedest és Carley-t elfogta a nyugtalanság: arra gondoltak, mi van, ha mindkettejüknek ez az illető az édesapja?

Fotó: 123rf

Lapozz, a sztori még nem ért véget!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Mérlegnek meg kell válnia valakitől, aki egykor fontos volt neki. Napi horoszkóp!
Sztárok
Volt kitől örökölnie a szépségét: Nicole Kidman megszólalásig hasonlít gyönyörű édesanyjára.
Sztárok
Peg Entwistle képtelen volt feldolgozni, hogy sosem sikerült befutnia filmsztárként, ezért tragikusan fiatalon, mindössze 24 esztendősen végzetes lépésre szánta el magát...