Lifestyle

Naponta két evőkanál ebből, és fénysebességgel olvadnak le rólad a felesleges kilók

Persze az egészséges táplálkozás nagyon fontos, de ez kiegészítésként tökéletes.

Csak napi két kanál

Ha fogyókúráról van szó, ma már rengeteg különféle módszer közül választhatunk. Mindegyiknek van előnye és hátránya, de ha hajlandóak vagyunk kísérletezni, akkor jó eséllyel - vagy egy kis szakértői segítséggel - megtalálhatjuk a nekünk tökéletesen megfelelőt. A diéta akkor jó, ha eredményt érünk el vele, de közben nem veszélyeztetjük az egészségünket, mert akadnak olyan étrendek is, melyek drasztikusan képesek legyengíteni az immunrendszerünket. Érdemes konzultálni szakemberekkel, mielőtt belevágunk, főként, ha nem vagyunk tisztában az egyes következményekkel vagy mellékhatásokkal.

A fogyáshoz nem csak egy szigorú terv és elköteleződés szükséges, van pár olyan - orvosok által is alátámasztott - javaslat, mely segíthet a hatékonyság növelésében. Cikkünkben most arról lesz szó, hogyan egészítheted ki a diétádat egy olyan alapanyaggal, mely valószínűleg ott van már a konyhádban, és amelyből elég naponta elfogyasztanod két evőkanállal, hogy hosszútávon látványos dolgokat tudj produkálni.

Lapozz!

Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Kiderült, mitől válhatott olyan kegyetlen szörnyeteggé a diktátor, mint amilyennek a világ megismerte őt.
Sztárok
Pedig a hírek szerint apa és fia még soha nem álltak olyan közel egymáshoz, mint most, azonban van egy dolog, amiben nem értenek egyet, ennek pedig Vilmos állítólag hangot is adott és kifejtette...
Lifestyle
Bárki bármit mond, egy jól működő párkapcsolat fenntartása bizony kemény munkát követel mindkét fél részéről.