Lifestyle

Észre sem veszed a különbséget: olvadni fognak a kilók, ha ezt az egy dolgot kicseréled az étrendedben

A fogyókúra nem attól lesz sikeres, hogy önsanyargatásra ítéled magad, és attól még, hogy kiépítesz egy tudatos, egészséges étrendet, a kedvenc finomságaidról sem kell feltétlenül lemondanod – egyetlen összetevő van csupán, amit érdemes kicserélned.

Egészségesebb változat

Aki diétára adja a fejét, jól tudja, hogy a karcsú alak eléréséhez elsősorban a helyes, egészséges táplálkozáson át vezet az út, de ugyanilyen fontos a rendszeres testmozgás is. Ám a mindennapi teendők miatt sokaknak egyáltalán nincs ideje arra, hogy hetente többször az edzőteremben izzadjanak, éppen ezért a kívánt súlyt úgy próbálják meg elérni, hogy megvonják magunktól a kedvenc ételeiket – például nem esznek pizzát, tésztaételeket, valamint péksüteményt sem, tekintve, hogy ezek a finomságok tele vannak szénhidráttal. Azonban van egy jó hírünk: önsanyargatás helyett elég csupán egyetlen összetevőt kicserélni, és máris hatékony lesz a fogyókúra – ráadásul az élvezetekről sem kell lemondani. Részletek a galériában!

Noha a magyar konyha egyik legalapvetőbb élelmiszere még mindig a fehér liszt, egyre többen próbálnak valami alternatívát találni helyette, ami hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mégsem árt az egészségnek – és a diétának sem.
Kattints a további képekért!

Nem csupán az ételek minősége, a kalóriabevitel és a testmozgás van befolyással a súlycsökkenésre – az sem mindegy, milyen szokásokat követünk a hétköznapokban, bizonyos tevékenységek ugyanis könnyen szabotálhatják a diétát.

Leadfotó: 123rf
Forrás: sweetadditions.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.