Lifestyle

Budapesten forgatják a legújabb Alien-filmet: csütörtökön már meg is kezdődnek a munkálatok

Ridley Scott, az eredeti Alien legendás direktora executive producerként vesz részt az új projektben, a rendező székben Fede Alvarez (aki a Gonosz halott remake-jét is jegyzi) lesz látható helyette. Már négy éve kiderült, hogy az újabb produkció egy előzményfilm lesz, azaz a klasszikus trilógia előtti időkbe kalauzolja a nézőket.

Borzongásból sosem elég: újabb Alien-mozi közeleg

Budapesten forog a legújabb Alien-film - adta hírül nemrégiben a Variety. Az ikonikus filmfranchise legújabb epizódjának forgatása március 9-én, csütörtökön veszi kezdetét a magyar fővárosban. Ennél sokkal többet azonban jelen pillanatban nem tudni a projektről. Annyi biztos - és ez már 2019-ben megerősítést nyert -, hogy előzményfilmről lesz szó, mely így a klasszikus trilógia előtti időkbe kalauzolja a nézőket. A 20th Century Studios nem részletezte a készülő mű cselekményét, a konkrét történettel kapcsolatban mindössze annyit mondtak, a film "fiatalok egy csoportját követi majd egy távoli világban, akik az univerzum legrettegettebb életformájával kerülnek összetűzésbe."

Ridley Scott, a legelső Alien-film legendás direktora ezúttal executive producerként vesz majd részt a munkálatokban, a rendezői széket pedig az a Fede Alvarez foglalhatja el helyette, aki a Gonosz halott remake-jét is jegyzi. A főszereplő fiatalokat olyan kevéssé ismert nevek alakítják, mint David Jonsson, Archie Renaux, Isabela Merced, Spike Fearn, Aileen Wu és Cailee Spaeny. A bemutató időpontjáról egyelőre még nincsenek információk.

Az egykori testépítő és kaliforniai kormányzó az utóbbi időben mintha behúzta volna a vészféket - már ami a színészi karrierjét illeti -, viszont most fellélegezhetnek a rajongói: az Osztrák Tölgy egy Netflix-tévésorozattal tér vissza a köztudatba.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Gyurta Dániel öccse, Gyurta Gergely is elismert sportoló, világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó.
Sztárok
A hétfői RTL Reggeli egyik témája a mesterséges intelligencia volt, amiről a műsorvezetők Tóth Szabival beszélgettek.
Fashion&Beauty
Már javában elstartolt az esküvői szezon, éppen emiatt érdemes felkészülni ezekre az eseményekre.