Így készíts házi kovászt lépésről lépésre - egyszerűbb, mint gondolnád

Hamarosan itt a húsvét, itt az idő, hogy meglepd a családod és a vendégeket pár házi készítésű kovászos finomsággal! Mutatjuk mi kell hozzá.
Egyszerűbb, mint amilyennek tűnik
Liszt, langyos víz és egy csatos befőttes üveg. Összesen ennyire, na meg egy jó adag kitartásra lesz szükséged ahhoz, hogy elkészítsd a saját házi kovászodat. Bizony, vészesen közeleg a húsvét és mi lehetne jobb az ünnepre, mint egy házi készítésű kenyér? De persze kiflit, pogácsát és kalácsot is készíthetsz ebből az alapból, a család és a locsolók biztosan imádni fognak ért. Roppant egyszerű elkezdeni a kovászt, utána pedig csak etetni és levegőztetni kell és a 6-7. napon már használható is lesz! Kattints a galériára és mutatjuk a folyamatot, lépésről lépésre!
Ann Cameron, népszerű angol gyermekkönyvszerző számtalan hihetetlen történetet hallott a sárgarépa-kúra jótékony hatásairól, és úgy döntött, hogy maga is leteszteli. Ami történt, arra nincs magyarázat!