Aki fut, aki nem, (mindenki) jöhet! - Szurkolj vagy versenyezz te is

Idén szeptember 28-29-én rendezik meg a 34. SPAR Budapest Maraton® Fesztivált, ahol nem csak a futás és a sport szerelmesei állhatnak rajthoz, és próbálhatják ki magukat egyénileg vagy éppen váltóban, különféle távokon. Magyarország legnagyobb szabadidős eseménye ugyanis szeretné felhívni a figyelmet az egészségtudatos életmód fontosságára is, és kiemelt célja, hogy megszerettesse a mozgást az emberekkel. A fesztivál szervezői természetesen nem csak a felnőttekre gondoltak, a kicsikre is izgalmas programok várnak ezen a hétvégén. (x)

Nem csak futhatunk, szurkolhatunk is

Évről évre több tízezer ember látogat ki a SPAR Budapest Maraton® Fesztiválra, s az idei eseményre is közel 30 ezer érdeklődőt várnak. Nem csoda, hogy ilyen népszerű a rendezvény, hiszen mindenki számára izgalmas és kellemes kikapcsolódást nyújthat. Ha nem szeretnénk futócipőt húzni, elkísérhetjük a családtagjainkat, a barátainkat, vagy éppen a munkatársainkat és bíztathatjuk őket, szurkolhatunk nekik a megmérettetés alatt.

Több táv, egyénileg vagy váltóban

Nem csak azok állhatnak rajthoz, akik érzik magukban az erőt, hogy egyedül is képesek teljesíteni a klasszikus maratoni távot. Szombaton részt vehetünk a SPAR enjoy. gyalogláson, de ha aktívabb mozgásra vágyunk, kipróbálhatjuk magunkat rövidebb futótávokon is. Szintén szombaton kerül sor a FODISZ Esélyegyenlőségi Futamra, a vasárnap pedig azoké, akik a 30- vagy 42 km-es szakasz teljesítésésre vállalkoznak. Ezt tehetik egyedül, párban vagy akár négyfős váltóban is.

Nem maradunk éhesek!

Ha teljesítettük a kitűzött távot és valamilyen finomságra vágyunk vagy a nagy szurkolás közepette éheztünk meg, a rajt/cél szakaszon, a budai Pázmány Péter sétányon a SPAR standjai hot-doggal és csípős debrecenivel várnak.

Hozz magaddal egy mesekönyvet!

Mivel nem minden család engedheti meg, hogy mesekönyvet vásároljon csemetéinek, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR ismét elhatározta, hogy gyűjtésbe fog! Aki tehát szívesen segítene a rászoruló gyermekeken, nincs más dolga, mint hogy magával hozza a rendezvényre a már nem használt, jó állapotú mesekönyvét, amit a szeretetszolgálat sátránál adhat le. Ha gyerkőcökkel látogatunk ki az eseményre, biztosak lehetünk benne, hogy a kicsikre is izgalmas programok várnak: kipróbálhatják például a mozgó játszóteret, és számos más érdekes aktivitást.

SPAR Életmód program

Az áruházlánc büszke arra, hogy a főtámogatója lehet Magyarország legnagyobb szabadidős rendezvényének, emellett a SPAR Életmód programjával felhívhatja a figyelmet a mozgás fontosságára és az egészségtudatos életmódra is. Az érdeklődők különféle nyereményjátékokon vehetnek részt, akinek pedig kérdése van az egészségtudatos életmóddal kapcsolatosan, a SPAR szakértőitől kérhet tanácsot. Az eseményt követően a SPAR standjának teljes bevételével a Magyar Máltai Szeretetszolgálat játszótér-programját támogatja!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!