Heti horoszkóp: Az Ikrek maradjon csendben, a Kos ne vitázzon - 2019.09.23-30.

Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk szeptember 23-30-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

A munkádra tedd minden figyelmed, ne vegyél részt családod, párod, vagy akár a külvilág vitájában, zajában! Komoly sikerek érkezhetnek, ha feladatodra koncentrálsz, nagyon mélyről fakadó, jó megérzéseid utat mutatnak, elismerést teremtenek. Rendkívül jó pszichológusként vehetsz részt - leginkább munkatársaid közötti afférokban - gyógyító energiákkal rendelkezel, békét és nyugalmat hozva mindenkinek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Legjobb lenne „csend fogadalmat” tenned, amivel ki tudnád védeni azokat a kalamajkákat, melyeket kíváncsiságoddal, pletykásságoddal teremthetsz magad körül. Ami nem a te dolgod, abba ne üsd bele az orrod - leginkább munkatársaiddal vigyázz, akik most épp oly kritikusak tudnak lenni, mint te! Ha lehet, ne most menj vásárolni magadnak, főleg ne divatos cuccokat, rábeszélhetnek mindenre, de bankkártyádat is elveszítheted!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Hacsak nem érzed azt, hogy teljes egészében középpontodban vagy, ne menj vásárolgatni! Butaságok halmazát vagy képes megvenni másoknak való megfelelési vágyból, avagy hangulatingadozásaid hatása alatt. Keménységed, szigorúságod se szerelmednek, se gyerekeidnek nem tesznek jót, legjobb, ha csendfogadalmat teszel irányukba, ezzel védve meg kapcsolatotokat, kerülve ki a későbbi magyarázkodásokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Ne terheld környezetedet - leginkább családodat - érzelmi hangulataiddal, ellentmondást nem tűrő, gondoskodó szereteteddel! Ne nyomd le torkukon az általad „szeretettel készített gombócokat”, ne vidd nekik ágyba a reggelit, ha még aludni szeretnének! Talán a szeretetért teszed mindezt, de épp az ellenkezőjét éred el - szenthelyedet felkeresve hamarabb találsz rá arra, amit keresel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Minden titkos dolgot kerülj - titkos tárgyalásokat, titkos szerelmet – nagyon nagy esélyed van a lebukásra, ami biztosan nem hiányzik! Előző életekből érkező nehézségek akadályozhatják ügyintézéseidet, hozhatják kommunikációs- vagy közlekedési eszközeiddel való problémáidat. Ne most akarj helyettük újat vásárolni, nagy valószínűséggel, azokkal problémák lesznek – elmegy ez a nehéz hullám, s majd nyílnak az ajtók!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Kerülj el minden boltot, pláne azokat, melyek a divatról, ruhákról, ékszerekről szólnak! Nehéz jó döntéseket hoznod, pláne úgy, hogy meg akarsz felelni másoknak vagy valakinek, nem találod belső hangod, amihez még önbizalomhiányod is hozzájárulhat! Ennek hatására talán keményebbé is válsz, mint kéne, főleg szerelmeddel, gyerekeiddel, akiknek épp úgy két jó szóra lenne szükségük, mint neked – inkább azt add nekik!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Félelmeid, önbizalomhiányod oly magasra hághatnak, hogy már szavaidból is hiányozhat az a kedvesség, szeretet, diplomáciai érzék, melyek máskor mindig, mindenkinek békét hoznak. Keménységed ijesztő lehet, pláne, mert nincsenek hozzászokva. Főnököd hangulatingadozásait még véletlenül se vedd magadra, ami nem olyan egyszerű, hisz te is most kiszámíthatatlan vagy! A sport kötelező, mely valamennyit tud segíteni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ha rémálmok riasztanak, félelmek gyötörnek, csak keresd fel barátaidat, akik se perc alatt megnyugtatnak! Szervezz velük közös programot, sportoljatok együtt, amik józanítólag hatnak, visszakerülsz a valóságba, a Jelenbe! Egy jó regény is segítségedre van, vagy az otthonoddal való foglalatoskodás, annak szépítése, netán egy dísztárgy alkotása. Munkádban fontos változások történhetnek, amiktől ne félj, jó irányba haladsz!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Egy várt pénz meg nem érkezése könnyen elveheti kedved, ami azt is jelenti, hogy még nem tudod megvenni azokat az álmaidat, vágyaidat, melyekbe talán már beleélted magad. Meglehet, így jobban is jársz, hisz olyan butaságok is kosaradba kerülhetnek, melyeket látva később foghatod a fejed, nem tudva hol volt annak idején az eszed. A benned levő bizonytalanságok, rossz érzés elöl „menekülj” munkádba, ahol sikerek várnak!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ne lepődj meg, ha párod elviselhetetlen! Könnyen lehet, hogy nem csak hangulatingadozásai okozzák a körülötte levő „nehéz levegőt”, de a kíváncsiskodás, pletykálkodás lehúzó energiái is terhelik, ami talán a világnak való megfelelni vágyásából fakadnak. Segítsd őt megértéseddel, odafigyeléseddel, értő figyelemmel teli kérdéseiddel, már csak azért is, mert tükörként mutat mindent, még neked is!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ne ragaszkodj biztosnak vélt tudásodhoz, főleg munkatársaiddal felmerülő vitákban, könnyen lehet, hogy hoppon maradsz, kiderül, hogy a legújabb dolgok elkerülték figyelmed, s te tudsz valamit rosszul! Ha egy utazással, külföldiekkel való kapcsolataidban, tanulmányaidban vagy jogi ügyeidben rossz hír érkezik, ne ijedj meg! Meglehet kivédhetetlen, csak az elfogadás, a megoldásban való gondolkozás segít!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Egyik végletet követi a másik, s ha félelmeid rád találnak, azok aztán az egekig csaphatnak. Nem könnyű, de próbáld középpontodat megtalálni, nem nagy feneket keríteni minden dolognak! Pláne azoknak az aggodalmaknak ne, melyekkel terhelheted szerelmedet vagy gyerekeidet, akik talán már nem tudnak hova menekülni a kényszeres kérdések, kritikák, okoskodások elöl. Barátaid figyelme sokat tud segíteni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!