Óriási leállás jön Magyarország egyik legnagyobb bankjánál, a számláidat se fogod tudni befizetni

Figyelmeztetett Magyarország egyik legnagyobb bankja, hogy hamarosan karbantartást fognak végezni náluk. Résen kell lenned, mert rengeteg szolgáltatás nem lesz elérhető.

Sok szolgáltatás elérésében lesz fennakadás

A bankok informatikai rendszerének karbantartása létfontosságú tevékenység, amely biztosítja a pénzintézetek zavartalan működését és az ügyfelek biztonságát.

A karbantartás során többek között az alábbiakra figyelnek: a szoftverek és alkalmazások legújabb verzióira való frissítés, hogy a rendszer védett legyen a kiberfenyegetésekkel szemben. Fontos az adatvédelmi protokollok ellenőrzése és erősítése, hogy az ügyfelek személyes és pénzügyi adatai biztonságban legyenek. Közben a szerverek, adattárolók és egyéb hardverelemek állapotának felülvizsgálata és szükség esetén cseréje is zajlik.

Ez ugye fennakadásokat okozhat, és fog is. A galériánkban megmutatjuk, mire kell figyelned!

Az informatikai rendszerek tervezett karbantartása miatt péntek késő délutántól egy napon át sok szolgáltatás elérésében fennakadások lesznek Magyarország egyik legnagyobb bankjánál.
Kattints a további képekért!

Az Európai Unió Tanácsa bejelentette, hogy milyen változások lesznek a banki átutalások terén. A magyar ügyfelek is nagyon fognak örülni.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Egy kutya befogadása a családba izgalmas és örömteli élmény, amely új dinamikát hoz a mindennapi életbe. Azonban a megfelelő kutyafajta kiválasztása kulcsfontosságú, különösen akkor, ha ez az első...
Lifestyle
A dehidratáció veszélyei különösen magasak a kánikulában, mivel a test folyadékigénye megnő, és sokszor észrevétlenül válunk dehidratálttá.
Home&Design
Mikor jön el az ideje egy új kanapé beszerzésének? Íme, a válasz!