Lifestyle

Ezt a levélfűszert tedd a mosógépbe és megújulnak a ruháid

Kiszedi a foltokat, sőt, visszaadja a fehér ruhák régi frissességét is.

Csodaszer a konyhából a mosógépbe

Bizonyos fűszereket általában csak a főzelékekben és a levesekben szoktunk alkalmazni, de a gasztronómián kívül is érdemes néha hasznukat vennünk, például a ruhatisztításban. A szóban forgó leveles fűszer nem más, mint a babérlevél. Jól olvastad, a babért nemcsak egészségügyi és stresszoldó hatása miatt kedveljük, de segítségével a mosógépben lévő ruhák természetes módon kaphatják vissza a fehérségüket is. Így elsőre talán furcsának tűnhet, hogy babérlevelet dobj a mosáshoz, de ez nagyon környezetbarát módja annak, hogy kedvenc ruháid gyakorlatilag új életre keljenek. Többféle módon is alkalmazhatod, lapozd fel a galériát a részletekért!

A legegyszerűbb, ha közvetlenül a mosódobba helyezed. A babérleveleket érdemes lehet egy vászonzacskóba rakni, egy mosáshoz kb. 10 levél elég is lesz, emellé pedig mehet úgy 4 evőkanálnyi mosószóda.
Kattints a további képekért!

Egy TikTok-on nagy népszerűségnek örvendő takarító, Donna Mendoza elárulta, mit tehetnek a háziasszonyok annak érdekében, hogy akár heteken át tartó frissesség és jó illat lepje be a fürdőszobát, legyen bármilyen nagy is a helyiség.

Leadfotó: 123rf.com

CityMagazine

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Bár úgy tűnhet, a mosás nem kifejezetten nehéz feladat, akadnak bizonyos hibák, melyekbe olykor még a leggyakorlottabb háziasszonyok is belefutnak, pedig ruháink mellett akár mosógépünket is...
Lifestyle
Teljesen természetes, hogy olykor el-elfelejtünk dolgokat, de gondoltad volna, hogy memóriád és agyad egészségének befolyásolása bizonyos mértékig a te kezedben is van?
Lifestyle
A nagy "só kérdés" továbbra is hatalmas dilemma tárgya, de mi most eláruljuk, hogy melyiket érdemes a konyhádban tartanod. Íme!