Lifestyle

Ezt a levélfűszert tedd a mosógépbe és megújulnak a ruháid

Kiszedi a foltokat, sőt, visszaadja a fehér ruhák régi frissességét is.

Csodaszer a konyhából a mosógépbe

Bizonyos fűszereket általában csak a főzelékekben és a levesekben szoktunk alkalmazni, de a gasztronómián kívül is érdemes néha hasznukat vennünk, például a ruhatisztításban. A szóban forgó leveles fűszer nem más, mint a babérlevél. Jól olvastad, a babért nemcsak egészségügyi és stresszoldó hatása miatt kedveljük, de segítségével a mosógépben lévő ruhák természetes módon kaphatják vissza a fehérségüket is. Így elsőre talán furcsának tűnhet, hogy babérlevelet dobj a mosáshoz, de ez nagyon környezetbarát módja annak, hogy kedvenc ruháid gyakorlatilag új életre keljenek. Többféle módon is alkalmazhatod, lapozd fel a galériát a részletekért!

A legegyszerűbb, ha közvetlenül a mosódobba helyezed. A babérleveleket érdemes lehet egy vászonzacskóba rakni, egy mosáshoz kb. 10 levél elég is lesz, emellé pedig mehet úgy 4 evőkanálnyi mosószóda.
Kattints a további képekért!

Egy TikTok-on nagy népszerűségnek örvendő takarító, Donna Mendoza elárulta, mit tehetnek a háziasszonyok annak érdekében, hogy akár heteken át tartó frissesség és jó illat lepje be a fürdőszobát, legyen bármilyen nagy is a helyiség.

Leadfotó: 123rf.com

CityMagazine

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.