Lifestyle

Égettél már babérlevelet a lakásban? Próbáld ki, különleges dolgot fogsz tapasztalni

Tégy vele egy próbát, nem fogsz csalódni.

A sokoldalú fűszer

A babért általában a főzelékekbe és a levesekbe szoktuk alkalmazni, de a gasztronómián kívül is érdemes néha hasznát venni, méghozzá úgy, hogy elégetjük a lakásban. A levelek az úgynevezett cineolban gazdag illóolajat tartalmaznak, amelyek a kámfor-csoportjába tartoznak. Számos pozitív hatása van az egészségünkre és a lelkünkre is így mindenképp érdemes beszereznünk és kipróbálnunk ezt a módszert, ha stresszesebb időszakunkat éljük.

Lapozd fel galériánkat a részletekért és tégy egy próbát!

30 gramm szárított babérlevelet törj, morzsolj össze alaposan, majd keverd össze olívaolajjal. Tárold két hétig egy lezárt üvegben, lehetőleg sötét és száraz helyen. Később szűrd le a keveréket, amit aztán felmelegítve finoman felvihetünk a kritikus, panaszos területekre, de akár egyszerűen el is égethetjük a babért.
Kattints a további képekért!

Napvilágot láttak Baba Vanga 2024-re vonatkozó jóslatai, melyek közül néhány igazán megrázó.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Idén is nagyszabású gálaműsorban választják majd meg Magyarország Szépét: az illető, akinek a korona kerül majd a fejére, a Miss World Hungary cím birtokosa lesz egy éven át, valamint ő képviseli...
Utazás
Hetven éve, 1954. május 30-án történt Magyarország legsúlyosabb vízi tömegszerencsétlensége: Balatonfüreden 23 ember vesztette életét, amikor a gyermeknapon felborult a Pajtás gőzös. A tragédiát...
Sztárok
Csak ősszel tér vissza a színpadra a neves magyar énekesnő, Keresztes Ildikó. Az 59 éves híresség a Nők Lapjának árulta el, hogy nemrégiben daganatot találtak az agyában, s egy műtéten is átesett.