Lifestyle

Égettél már babérlevelet a lakásban? Próbáld ki, különleges dolgot fogsz tapasztalni

Tégy vele egy próbát, nem fogsz csalódni.

A sokoldalú fűszer

A babért általában a főzelékekbe és a levesekbe szoktuk alkalmazni, de a gasztronómián kívül is érdemes néha hasznát venni, méghozzá úgy, hogy elégetjük a lakásban. A levelek az úgynevezett cineolban gazdag illóolajat tartalmaznak, amelyek a kámfor-csoportjába tartoznak. Számos pozitív hatása van az egészségünkre és a lelkünkre is így mindenképp érdemes beszereznünk és kipróbálnunk ezt a módszert, ha stresszesebb időszakunkat éljük.

Lapozd fel galériánkat a részletekért és tégy egy próbát!

30 gramm szárított babérlevelet törj, morzsolj össze alaposan, majd keverd össze olívaolajjal. Tárold két hétig egy lezárt üvegben, lehetőleg sötét és száraz helyen. Később szűrd le a keveréket, amit aztán felmelegítve finoman felvihetünk a kritikus, panaszos területekre, de akár egyszerűen el is égethetjük a babért.
Kattints a további képekért!

Van az a szint, ahol már nemcsak függő vagy, de a kávé birtokol téged. Vajon te is itt tartasz már? Teszteld!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!
Fashion&Beauty
Te milyen időközönként mosod ki farmernadrágjaid? Az egyik leghíresebb divattervező egy igen sokkoló választ adott, azonban mi utánajártunk, hogy mi is az igazság.