Lifestyle

Tegyél babérlevelet a homlokodra - elképesztő dolgot fogsz tapasztalni

A babérlevél egészségügyi hatásairól könyvek százai szólnak, így egy próbát biztosan megér ez a különleges módszer.

A sokoldalú fűszer

A babért általában a főzelékekbe és a levesekbe szoktuk alkalmazni, de a gasztronómián kívül is érdemes néha hasznát venni. Kevesen ismerik ugyanis a babérlevél áldásos tulajdonságait, azt, hogy milyen hatással is lehet a szervezetre. A levelek az úgynevezett cineolban gazdag illóolajat tartalmaznak, amelyek a kámfor-csoportjába tartoznak. Számos pozitív hatása van az egészségünkre és a lelkünkre is így mindenképp érdemes beszereznünk és kipróbálnunk néhány módszert, ha stresszesebb időszakunkat éljük. Ilyen például a babérlevél égetése, amiről korábban már itt írtunk. De három kellemetlenebb helyzetben is azonnali segítséget nyújt, részletek a galériában!

Fejfájás esetén Forró vízben vagy gőz fölött melegítsünk meg egy-két babérlevelet, amit helyezzünk a homlokunkra abban az esetben, ha fejfájás gyötör minket, vagy magas lázunk van. A népi orvoslás szerint a babérlevél ebben a formában alkalmazva mindkettőt hatékonyan csökkenti.
Kattints a további képekért!

Úgy látszik, tényleg nem mindegy, mikor születünk.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!