Lifestyle

Az ősi indián legendák szerint itt jár a lelkünk, amikor alszunk

Az ősi indiánok kiemelt szerepet tulajdonítottak az álmoknak. Már gyerekkorban megtanulták azokat a technikákat, amelyek segítségével előhívhatták az éjszakai élményeket; az így megtalált szimbólumokat, jeleket útmutatásként használták, de önmagukat is sokkal jobban megértették általuk. Meg voltak győződve, hogy ilyenkor, álmodás közben a lélek máshol jár - hogy hol, azt a folytatásban elolvashatod!

A lélek egy része más dimenzióban jár

Mivel az ősi indián kultúrában ilyen nagy szerepe volt az álmoknak, nem meglepő, hogy azt vallották: a lélek egy része elhagyja a testet, miközben álmodunk. Szerintük minden embernek 3 lelke van: az első az ego-lélek, ami a lélegzésben manifesztálódik; a második a test-lélek, ez adja nekünk az energiát és az életet; a harmadik pedig a szabad-lélek, ami az álmodás közben elhagyja a testet. Ilyenkor más világokban, más dimenziókban jár, miközben a másik kettő marad, ahol van, írja a Higherperspectives.

Az ősi indiánok úgy tartották, hogy a szabad-lélek abban a teljesen új világban más emberek lelkével is találkozik, sőt nem emberi lényekkel is. Az álomvilág ugyanúgy létezik, mint a fizikai, de csak úgy tudhatunk meg róla többet, ha elég nyitottak vagyunk rá.

Klikk tovább a folytatásért!

Fotó: higherperspectives.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A 2023-as esztendő a vízi Nyúl éve volt a kínai horoszkóp szerint, 2024 viszont a Fa Sárkány esztendője lesz, és bizony nagy változásra számíthat az összes állatövi jegy.
Sztárok
Az akkor még hercegi rangban szolgáló Károly élete talán legborzasztóbb pillanatait élte át.
Utazás
November végén fehérbe öltözött az ország, és úgy tűnik, a havazás mértéke december első felében sem fog csökkenni.