Lifestyle

Az ősi indián legendák szerint itt jár a lelkünk, amikor alszunk

Az ősi indiánok kiemelt szerepet tulajdonítottak az álmoknak. Már gyerekkorban megtanulták azokat a technikákat, amelyek segítségével előhívhatták az éjszakai élményeket; az így megtalált szimbólumokat, jeleket útmutatásként használták, de önmagukat is sokkal jobban megértették általuk. Meg voltak győződve, hogy ilyenkor, álmodás közben a lélek máshol jár - hogy hol, azt a folytatásban elolvashatod!

A lélek egy része más dimenzióban jár

Mivel az ősi indián kultúrában ilyen nagy szerepe volt az álmoknak, nem meglepő, hogy azt vallották: a lélek egy része elhagyja a testet, miközben álmodunk. Szerintük minden embernek 3 lelke van: az első az ego-lélek, ami a lélegzésben manifesztálódik; a második a test-lélek, ez adja nekünk az energiát és az életet; a harmadik pedig a szabad-lélek, ami az álmodás közben elhagyja a testet. Ilyenkor más világokban, más dimenziókban jár, miközben a másik kettő marad, ahol van, írja a Higherperspectives.

Az ősi indiánok úgy tartották, hogy a szabad-lélek abban a teljesen új világban más emberek lelkével is találkozik, sőt nem emberi lényekkel is. Az álomvilág ugyanúgy létezik, mint a fizikai, de csak úgy tudhatunk meg róla többet, ha elég nyitottak vagyunk rá.

Klikk tovább a folytatásért!

Fotó: higherperspectives.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...
Home&Design
Cikkünkben mutatunk pár ötletet, hogyan varázsolhatod csodaszigetté ezt a teret tavasszal.