Lifestyle

Lefektetés után még benézett a gyermekeihez az édesanya: olyan látvány fogadta, hogy kis híján megállt a szíve - Videó

Most következő történetünk is ékesen bizonyítja: lefekvés után nem árt, ha két-háromszor benyitsz még a csemetéidhez!

Az egyik legnehezebb szülői feladat

Akinek kisgyermeke van, az pontosan tudja, hogy a lefektetés az egyik legnehezebb szülői feladat. És ha valamilyen csoda folytán gyorsan sikerül is a művelet - erre az esetek többségében azért kevés az esély -, akkor sem árt két-háromszor benyitni a csemetékhez, hogy ellenőrizzük, valóban tökéletes munkát végeztünk-e. Nemrégiben hihetetlen történetről adott hírt a Daily Mail című lap. A szülői feladatokkal, nehézségekkel kapcsolatos tartalmakat posztoló Kelli az Instagram-oldalán tett közzé egy videót, melyen egy anya és két gyermeke látható. A nő egy fárasztó nap után ellenőrzi, hogy gyermekei tényleg lefeküdtek-e. A látvány, ami az édesanyát fogadja, miután lenyomja a kilincset, semmi máshoz nem fogható.

Amikor az anya benyitott a gyerekszobába, arra lett figyelmes, hogy az egyik kislánya szorult helyzetben van - szó szerint...
Kattints a további képekért!

A szomszéd nyugtalankodni kezdett, a fiatal nő ugyanis velőtrázó sikolyokat hallatott. Végső kétségbeesésében tárcsázta a rendőrséget.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!