Lifestyle

Megváltozik az életed, ha kipróbálod: ez történik a testeddel, ha minden éjjel meztelenül alszol

Van, aki fehérneműben, van, aki teljesen csupaszon, míg egyesek még a legnagyobb nyári hőségben is pizsamában és zokniban hajtják álomra a fejüket éjjelente. De ki csinálja jól?

Elképesztő hatása van

Te miben szoktál aludni? Télen a pihe-puha, jó meleg pizsamákat, nyáron pedig a lenge hálóingeket preferálod? Sokan valóban így vannak ezzel, ám egyesek irtóznak attól, hogy alvás közben bármit is viseljenek – zavarja őket a pizsama, nem érzik komfortosnak benne magukat, ezért inkább éjjelente meztelenül szenderülnek álomra. Noha számukra így a legkényelmesebb, felmerül a kérdés, hogy valóban jó döntés-e teljesen csupaszon aludni? Vajon mi történik a testünkkel, ha alvás közben semmilyen ruhadarab sem takarja a testünket? Részletek a galériában!

Ha pizsamában alszunk, az éjszaka folyamán túlmelegszik a testünk, ami megzavarhatja a bioritmusunkat. Emiatt gyakran fel-fel ébredhetünk, forgolódhatunk, sőt akár az is előfordulhat, hogy nem tudunk visszaaludni. Ha viszont csupaszon fekszünk le, az alvásunk nyugodtabb lesz, és az álmatlan éjszakáink száma is lecsökken.
Kattints a további képekért!

A kialvatlanságnak ezennel vége: ha követed ezt a néhány, egyszerű lépést, többé nem kell amiatt aggódnod, hogy nem jön álom a szemedre.

Leadfotó: Unsplash

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A 74 éves Nagy Marika igazi hétköznapi hős, rengeteg magányos, idős emberen segít egy különleges mozgásforma, az örömtánc oktatásán keresztül. Ez a tánctípus egészen egyszerű mozdulatokból áll, sosem...
Fashion&Beauty
Sajnos számos okból tapasztalhatunk hajhullást életünk során, legyen szó akár a koronavírus szövődményeiről, vagy éppen a mindennapos stresszről. Bármi is az ok, a hajhullás olykor nagyon...
Fashion&Beauty
Egy régiúj hajszíntrend látott napvilágot, amely biztosan megosztó lesz a nők körében. Ha mégis bevállalnád (mert miért ne tennéd), akkor mutatunk néhány képet inspirációként.