Lifestyle

Szívszorító másodpercek: élő adásban jelentette be a tévés legenda, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved

Alastair Stewart hosszú évtizedeken át Nagy-Britannia egyik legjelentősebb televíziós személyiségének számított. 2023-ban vonult nyugdíjba, most pedig egy megdöbbentő nyilatkozattal tért vissza a nyilvánosságba.

Tavasszal fejezte be a pályafutását

A 71 esztendős Stewart nemrégiben a GB News műsorában vendégeskedett, ahol meghökkentő kijelentést tett az élő adásban. Nagy-Britannia egyik leghosszabb ideje képernyőn lévő és legkedveltebb médiaszemélyisége 2023 márciusában tűnt fel utoljára a televízióban, amikor Alastair Stewart and Friends című vitaműsorának utolsó részét vezette. Most azonban visszatért, hogy milliók szeme láttára közölje: vaszkuláris demenciában szenved.

"Körülbelül hat-kilenc hónappal ezelőtt kezdtem úgy érezni, hogy az egyik kedvenc mondásom: egy kicsit zavartnak érzem magam" - mondta Stewart az interjúban, majd hozzátette: az utóbbi időszakban nem csupán feledékenyebbé vált, de még a cipőfűzője bekötése is komoly erőfeszítésébe került. Nem múló tünetei miatt végül orvoshoz fordult, s aztán szívszorító diagnózist közöltek vele.
Kattints a további képekért!

Emma Heming Willis életében 180 fokos fordulatot hozott a pillanat, amikor kiderült: imádott férje, a világ egyik legismertebb filmszínésze gyógyíthatatlan betegségben szenved. A sztárfeleség most mindennapjaiba avatta be a nagyérdeműt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Több generáció is felnőtt Lucy Maud Montgomery csodálatos könyvein, melyek közül aztán sokból film, vagy éppen sorozat is készült. Ilyen volt az Anne a Zöld Oromból is, mely éveken éveken át tárta...
Utazás
A feladvány egyáltalán nem komplikált, a versenyzők többségének mégis feladja a leckét. Te megbirkózol vele?
Fashion&Beauty
Az Oscar-díjas amerikai színésznőt a közelmúltban meg is vádolták azon a címen, hogy szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát. Lawrence most maga vetett véget a találgatásoknak.