Lifestyle

Ezzel a diétával dobott le magáról több mint 20 kilót Adele: Pippa Middleton is ennek az étrendnek a híve

Nem olyan drasztikus, mint gondolnád, sőt, szinte mindent ehetsz, amit megkívánsz, csupán egyetlen dologra kell odafigyelned.

A drámai fogyás

Már jó ideje annak, hogy tele volt a bulvársajtó az Adele-ról megjelent tengerparti képekkel, amiken a világsztár szinte felismerhetetlenre fogyott. Az egykori teltkarcsú énekesnő ugyanis korábbi fogyása után újabb jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg, méghozzá 23 kilótól, a formáját pedig azóta is tartja. Bár a rajongók nagyon aggódtak az előadóért, hiszen attól tartottak, hogy a fogyás hátterében betegség áll, mint kiderült, pánikra semmi ok, hiszen a sztár egy viszonylag új módszerrel, az úgynevezett sirtfood-diet-el hozta magát bombaformába, ami nem egy drasztikus és koplalós fogyókúrát, hanem egy igen megengedő étrendet takar, hiszen igazi hedonista életmódot élhetünk mellette. Mit jelent ez? Azt, hogy még a csoki és bor is megengedett. De lássuk, hogy pontosan miről is van szó.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Jean Harlowból sugárzott a szexualitás, korának egyik legnagyobb ikonja volt, akit nők ezrei utánoztak – halála előtti napokban azonban a színésznőn egy furcsa, egészen kiábrándító tünetet...
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.