Lifestyle

Az ablakban ülve várja gazdáját a macska: ami ezután történik, milliókat hat meg - Videó

Valahányszor hazaért a munkából a nő és a barátja, a macskájuk az ajtóban várta őket. Aztán vettek egy háziállat kamerát.

Cica

Kerry Chapman csak egy dologban volt biztos: amikor ő és a párja hazaérnek a munkából, a macskájuk, Shadow általában az ajtóban fogadja őket. "Nem is feltétlenül ezért, de a pár úgy döntött, felszereltet egy kamerát, amin keresztül nem csak azt tudják követni, történik-e otthon valami rendellenesség, hanem azt is, mi mindent csinál a cicájuk. Így derült ki az is, amire a gazdik se számítottak" - írja a TWN.hu. De amikor megnézték a felvételeket, a szívük valósággal megolvadt. Pláne, amikor feltekerte a hangerőt is. Milliók hatódnak meg ezen a felvételen - még hogy egy macskának nincs szíve?

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...