A sikersorozat sztárjai 63 millió forintot kapnak epizódonként

A világszerte sikeres sorozat női sztárjai a 20 legjobban kereső tévészínésznő között szerepelnek a Forbes-listáján. A Robint alakító Cobie Smulders és a Lily-t megformáló Alyson Hannigan nagyjából 300.000 dollárt (63 millió forintot) kapnak epizódonként, ehhez jönnek még a különböző reklámbevételek.

Busás gázsi

A Comedy Centralon futó sorozat középpontjában a Robinnal (is) románcba bonyolódó Ted (Josh Radnor) áll, aki majdani gyerekeinek meséli el, hogyan ismerkedett meg az édesanyjukkal. Mivel azonban hajlamos elveszni a részletekben, valamint fontosnak tartja elmesélni, mikor mi történt a baráti társasággal, meglehetősen hosszúra nyúlik az elbeszélés. Ez nem csak a rajongók számára jó hír, hanem a szereplőknek is, mert dől a gázsi busásan!

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Cobie Smulders sztárrá vált, és a szitkomnak köszönhetően ismét szerepet kapott az újabb „Bosszúállók” moziban és az „Amerika Kapitány - A tél katonája” című filmben, amelyekkel valószínűleg nem marad alatta a 9 millió dollárra becsült bevételnek. Bár Hannigan közel sem kap ennyi filmszerepet, bevétele mégis elérte a 8 millió dollárt az elmúlt évben. Persze nem mondhatjuk, hogy nem dolgoznak meg a pénzükért, hiszen immáron a kilencedik, befejező évadát forgatják a sorozatnak!

Egy valami biztos: a folyamatosan pörgő Lily-nek és az örök cinikus Robinnak a valóságban már nem kell közös albérletben tengődnie, az epizódonként 63 millióból egész kellemes New York-i lakásra futja.

Fotók: ohsemmness.blogspot.com

Oldalak

Sztárok
Éveken át várták magyarok milliói, hogy mikor jön már az új rész a Csillagkapuból O'Neillal, Samantha Carterrel, Teal’c-el és Daniel Jacksonnal. A 2007-ben véget ért sorozat óta drasztikusan...
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Home&Design
Ha figyelemmel kíséred az aktuális trendeket, valószínűleg hallottál már a hableányos színek, minták népszerűségéről, amely ezúttal már a lakásdekorálás elemei közé is beférkőzte magát.