Hogy a kedvencünk se fázzon meg - Cuki kutyaruhák az őszi és téli hidegre

Megoszlanak a vélemények a kutyaruhák szükségességéről, de ősszel, illetve télen a kinti hóban és hidegben mégiscsak jobb, ha vigyázunk a lakásban tartott, meleghez szokott kedvenceinkre.

Szobakutya vagy kinti kutya

Ha kutyusunkat lakásban tartjuk, vagy a mínuszok beköszöntével beengedjük, vigyáznunk kell: hiszen a kedvencünk hozzászokik a benti meleghez, és ha sétálni indulunk, hamar fázni kezdhet, ezáltal pedig könnyen megbetegedhet. Ez hatványozottan érvényes, ha a blöki szőre nem olyan vastag.

Kutya hideg

Fontos, hogy csak jó minőségű kutyaruhát vásároljunk, mert a rossz anyagok károsíthatják kedvencünk szőrzetét. Az interneten rengeteg oldalt lehet találni, ahol kutyaruhák közül válogathatunk, de a kinézet helyett sokkal inkább a praktikum, a kényelmesség és a minőség legyenek a fő szempontjaink.

Oldalak

Utazás
Ünnepi díszbe öltözött a dél-alföldi kisváros, Csongrád. A Tisza-parti város főterén, a Kossuth téren már adventi fények, karácsonyi hangulat és változatos családi programok várják november 26-tól...
Sztárok
Egyre csak fokozódik a dráma A Nagy Ő villájában, az egyik lányról olyan titok derült ki, ami Árpa Attilának nem fér bele.