Hogy a kedvencünk se fázzon meg - Cuki kutyaruhák az őszi és téli hidegre

Megoszlanak a vélemények a kutyaruhák szükségességéről, de ősszel, illetve télen a kinti hóban és hidegben mégiscsak jobb, ha vigyázunk a lakásban tartott, meleghez szokott kedvenceinkre.

Szobakutya vagy kinti kutya

Ha kutyusunkat lakásban tartjuk, vagy a mínuszok beköszöntével beengedjük, vigyáznunk kell: hiszen a kedvencünk hozzászokik a benti meleghez, és ha sétálni indulunk, hamar fázni kezdhet, ezáltal pedig könnyen megbetegedhet. Ez hatványozottan érvényes, ha a blöki szőre nem olyan vastag.

Kutya hideg

Fontos, hogy csak jó minőségű kutyaruhát vásároljunk, mert a rossz anyagok károsíthatják kedvencünk szőrzetét. Az interneten rengeteg oldalt lehet találni, ahol kutyaruhák közül válogathatunk, de a kinézet helyett sokkal inkább a praktikum, a kényelmesség és a minőség legyenek a fő szempontjaink.

Oldalak

Sztárok
Nagyszabású gálaműsorban választják meg június 11-én Magyarország Szépét. A Dunán 19:45-től látható show-ban a döntőbe jutott 16 legszebb versenyző több tourban vonul fel sztárfellépők kuriózumnak...
Lifestyle
A dolgozók szóhoz sem jutottak, amikor beértek reggel a munkahelyükre. A kutya előző este, záróra előtt érkezett.
Lifestyle
Nem mindegy milyen programokat szervezünk az intim gyantázás előtt és után, valamint a szőrszálak mérete is befolyásolhatja a kezelés sikerességét. Olvass tovább, 10 dolgot mutatunk, amivel érdemes...