A Bijóban minden természetesen jó! - Ezt Neked is látnod kell!

A Bijó Életmód- és Harmóniaközpont Magyarország legnagyobb komplexuma, amely több mint 17.000 bio- és reformélelmiszert, 120 különböző kezelést és terápiát kínál a tudatos vásárlók testi, szellemi és lelki problémáira. (x)

Bijó Szakáruház – a bőség gyönyöre

A földszinten található hazánk legnagyobb, közel 4000 négyzetméteres bio-, gyógy- és reformtermék szakáruháza, mely főként a test problémáira kínál gyógyírt. Az idelátogatók több mint 17 ezer bio- és reformtermékkel tehetik színesebbé életüket, hiszen a gyógynövényektől kezdve a bioélelmiszereken keresztül a természetgyógyászati segédeszközökig minden megtalálható itt.

Könyvek, étrend kiegészítők, fogyókúrát támogató és különböző diétákhoz szükséges alapanyagok, aromaterápiás készítmények, babaápolási kozmetikumok, természetes alapú natúrkozmetikumok, valamint fűszerek széles skálájából válogathatnak az érdeklődők.

Különleges igények? Igen!

A Bijó gondolt az ételallergiával sújtottakra is, ezért a glutén-, és laktózérzékenyek is megtalálják a számukra megfelelő készítményeket, ugyanúgy, mint a paleo étrend követői, a vegetáriánusokok vagy a vegánok.A vásárlás kényelmét az ingyenes, zárt parkoló és meghosszabbított nyitva tartás is szolgálja.

A Bijó – nem csak budapestieknek jó!

A szakáruház termékpalettája megvásárolható online is, kedvező árakkal, kényelmesen, otthonról a Bijó Webshopban. A megrendelt termékeket az ország bármely pontjára kézbesítik 48 órán belül.

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
A kelet-oroszországi Jakutföld lakói találtak rá anno a fagyott 44 ezer éves farkasra. Az állatot így kiváló állapotban vizsgálhatták meg a kutatók.
Fashion&Beauty
Idén újra divatba jöttek az egyrészes fürdőruhák, Sydney Sweeney pedig le is csapott néhányra, amelyek tökéletesen mutattak irigylésre méltó alakján.
Sztárok
Kihirdették a Szentkirályi Tehetségprogram három nyertesét, amelyben ezúttal női sportolók diadalmaskodtak. A szakmai zsűri a 14-18 éves fiatal sportolók közül választotta ki azt a hármat, akiknek a...