Lifestyle

Egy hétig csak pizzán és tésztán élt a lány - ezt tapasztalta

Ki ne szeretne a 7 napból 6-on csak pizzát és isteni tésztákat majszolni? Egy lány kipróbálta és beszámolt a tapasztalatairól.

A diéták ellen van

A Popsugar újságírójának - Nicolenak - elege lett a folyamatos diétákból és sanyargatásokból, úgy érezte, állandóan ellent kell mondania azoknak az ételeknek, amiket a legjobban szeret. Kíváncsi volt, mit történik a szervezetével, ha egy héten át kizárólag a két kedvencét, a pizzát és a tésztát fogyasztja. A táplálkozás következményein még ő maga is meglepődött.

A folytatásért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A kipirult bőr számos dologra vezethető vissza, legyen szó a túlzottan meleg időről, egy intenzív edzésről, vagy éppen egyszerű izgatottságról.
Utazás
1977. szeptember 21-én Bukaresttől 55 kilométerre zuhant le egy Tu-134-es Malév-repülőgép. A tragédiában összesen 32 ember veszett oda - a teljes személyzet is -, a katasztrófát egy ideig mégis...
Sztárok
A walesi hercegnét lassan többen szeretik, mint a brit királyi család összes többi tagja együttvéve, ez a nem épp elhanyagolható körülmény pedig egyre több fejfájást okoz az uralkodói párnak. Most...