Lifestyle

Furcsa dobozt találtak egy külföldről behozott autóban: padlót fogtak, amikor ráébredtek, mit tartalmaz

Egy Belgiumból behozott kocsi kesztyűtartójában leltek rá az "ott felejtett" bizarr "szuvenírre".

Érdekes "szuvenír" a kesztyűtartóban

Egyszerre kétségbeejtően bizarr és hideglelősen borzongató történetről számolt be a 24.hu a Blikkre hivatkozva. Azt írják, egy budapesti autókereskedés alkalmazottai egy 72 éves korában elhunyt asszony hamvait találták meg egy Belgiumból behozott autó kesztyűtartójában. A totalcar.hu újságírója a Blikknek kifejtette: először nem is tudták, hogy a rejtélyes kis doboz mit is tartalmaz - természetesen annál nagyobb volt a meglepetésük, amikor rájöttek, hogy emberi maradványokra bukkantak.

A forgalmi engedély és az autóban talált temetési meghívó alapján gyorsan egyértelművé vált, hogy a hamvakat tartalmazó urnát a nő fia hagyta hosszú éveken át a kesztyűtartóban. Az autókereskedés értesítette a rendőrséget, akik azt tanácsolták, haladéktalanul vegyék fel a kapcsolatot a belga nagykövetséggel, majd kérték, utána őket is tájékoztassák a fejleményekről. A nagykövetség kiderítette, hogy Abigél néni 7 éve, 2015-ben hunyt el. A hamvaiért nem akartak elmenni, sőt abba sem akartak beleegyezni, hogy a kereskedés alkalmazottai halottaskocsival a nagykövetségre vigyék.

A rokonok először nem is akartak reagálni az esetre, később azonban értesítés érkezett a belga nagykövetségről, miszerint az elhunyt néni hozzátartozói mégis igényt tartanak az urnára. Két órával később meg is érkezett egy férfi, aki közölte: nagymamája földi maradványaiért jött. Ezután át is adták az urnát az unokának.

Fotó: 123rf

Hatvannégy magyarországi egyetemen kezdik el oktatni a hallgatók körében a biztonságos esések technikáját.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Utazás
Az esztendő kilencedik hónapja a nyár szerelmeseinek kedvezett, azonban lassan beköszönt az október, és ezt egyre inkább tükrözi az időjárás is.
Lifestyle
Valószínűleg te is használtad már, sőt, el is gondolkodtál azon, miért van a kocsiban a fejed fölött egy fogantyú. Bizonyára van is egy elképzelésed arról, mit keres ott, de könnyen lehet, hogy a...