Lifestyle

Ezt az 5 perces meditációt próbáld ki, ha már nem bírod a stresszt - Minden gondodat elűzi

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nagyon stresszes alkat vagyok; a legapróbb dolgon is képes vagyok idegeskedni. Éppen ezért az utóbbi időben egyre tudatosabban keresem, milyen technikákkal tudnám megnyugtatni magam. Szerencsémre ráakadtam rá erre az 5 perces meditációra - még ma este kipróbálom, remélem, te is!

5 perces meditáció

A meditációval, realxációval töltött pillanatok valami olyan békés, harmonikus és minőségi árnyalatot adnak az élethez, ami nélkül a mai rohanó világban nem is lehet élni. Sokan hivatkoznak persze arra, hogy időhiány miatt nem tudnak ellazulni - nekik és minden idegeskedőnek ajánlom ezt az 5 perces meditációt, amit a Mindbodygreen.com-on találtam, és amit akár az esti zuhany közben is elvégezhetsz. A neve: feletted a Nap, alattad a Föld. A kellemes, meleg víznek és ennek a nyugtató mantrának az együttese hihetetlen hatást tesz majd rád, hidd el.

Feletted a Nap

Képzeld el a Napot, ezt a hatalmas, forró, aranysárga bolygót, ahogy feletted létezik, és ahogy finoman beburkol a sugaraival, akár a mézzel.

Vegyél egy mély levegőt, próbáld meg beszívni ezt az éltető melegséget a fejed búbján keresztül. Képzeld el, ahogy a fény átjárja az egész belsődet, miközben a testeden kívül is sugározza az erőt. Engedd, hogy a forró fény minden porcikádhoz eljusson, engedd olyan mélyre, hogy megszüntesse a benned lakozó stresszt, idegességet.

Ezután fújd ki a levegőt és koncentrálj arra, hogy ezáltal megszabadulj a fény által összegyűjtött negatívumoktól.

A meditáció folytatásáért klikk tovább!

Fotó: personalexcellence.co

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Elsőre nehéz elképzelni Katalinról, hogy Vilmoson kívül más férfi is fel tudja kelteni az érdeklődését, pedig így igaz: a walesi hercegné fejét titkon egy sármos milliárdos csavarta el.
Utazás
Ha azt hitted, december második felében is fogvacogtató hideg és hamisítatlan téli időjárás honol majd Magyarországon, akkor bizony előre ittál a medve bőrére.
Sztárok
A színész-producer az esélytelenek nyugalmával készült a mérkőzésre. Brasch nem is teketóriázott sokat: egy ponton kőkemény támadást indított riválisa ellen, akinek esélye sem volt védekezni.