Lifestyle

4 étterem Budapesten, amit sürgősen írj fel a bakancslistádra

Ha van egy listád – legyen az képzeletbeli, vagy írott – amire mindig feljegyzed a kipróbálásra váró éttermeket, akkor most kapd elő, mert négy olyan trendi, de még kevésbé ismert helyet mutatunk a fővárosban, ahova egyszer muszáj lesz betérned.

Kihagyhatatlan helyek a belváros szívében

Fővárosunkban, Budapestben az a legjobb, hogy megunhatatlan, hiszen az év minden szakaszában nyílnak vagy újulnak meg éttermek és bárok, amelyek végtelen programlehetőséget biztosítanak a randevúkhoz, családi és baráti összejövetelekhez. Ez egyfelől szuper, ha vonzanak az újdonságok, másfelől viszont a hatalmas kínálatban nehéz kiszűrni a legkülönlegesebb felfedezésre váró helyeket. Ebben segítünk most, hiszen négy olyan éttermet mutatunk, amelyek kétség kívül megérnek minimum egy – ha nem több – látogatást.

Kifinomultaknak: Sophisto Champagne Bár

Ahogy a bölcsek mondják “Nomen est omen” – és ez nem is lehetne pontosabb az újonnan nyílt Sophisto esetében. A belváros szívében, a Szent István téren található bár garantáltan pillanatok alatt pezsgő színfoltja lesz a budapesti forgatagnak. Az enteriőrt imádni fogod, az italoktól pedig a pasid is hátast dob. A bazilika szomszédságában található műemlék épület üzletsorában kialakított helyszín egyaránt kedvez azoknak, akik kellemes környezetben beszélgetnének pár finom falat mellett, exkluzív helyszínt keresnek a következő randijukhoz, illetve akik már tudják, vagy tudni szeretnék, mi a különbség a prosecco, a champagne, a pezsgő és a cava között.

Ugyanis a Sophistoban 43 különlegesség közül válogathatnak a vendégek, akár a buborékos italok szerelmeseiként térnek be, akár csak kipróbálnának valami újat, miközben belekóstolnak a Sophisto hangulatba. Azoknak sem kell aggódni, akik általában nem a pezsgőknél nyitják ki az étlapot. A kínálatban egyaránt megtalálhatóak koktélok, spiritek és a szűk étlapban á la carte különlegességek. Mivel a Sophisto különféle opciókat kínál, tökéletes kiindulópontként és végállomásként szolgál, attól függően, hogy beszélgetésre, éjszakai városnézésre vágyunk, vagy egy laza pezsgőzés után belevetnénk magunkat a budapesti éjszakába. Mi legutóbbi látogatásunk alkalmával a két fős Sophisto Signature Super Brunch mellett tettünk le a voksunkat, ami ár-érték arányban több mint barátinak nevezhető és szinte egész napos jóllakottságot biztosított. Végezetül, nem mehetünk el szó nélkül a figyelmes és barátságos kiszolgálás mellett sem, ami túlzás nélkül megkoronázta a már így is 5 csillagos élményünket.

Lapozz a többi különleges étteremért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Természetes, hogy mindannyian hasonlítunk valamelyest a szüleinkre, a sztárvilágban is rendkívül sokszor találkozhatunk olyan anya-lánya párosokkal, akik kiköpött hasonmásai egymásnak.
Sztárok
Stefanovics Angéla nemrég Kadarkai Endre Szavakon túl című YouTube-műsorában vendégeskedett, s a beszélgetés közben árulta el, hogy kollégájával összekötötték az életüket.