Lifestyle

3 hely Budapesten, amit sürgősen írj fel a bakancslistádra

Ha van egy listád – legyen az képzeletbeli, vagy írott – amire mindig feljegyzed a kipróbálásra váró éttermeket és bárokat, akkor most kapd elő, mert három olyan helyet mutatunk a fővárosban, ahova még a közeljövőben érdemes lesz ellátogatnod!

Kihagyhatatlan helyek Budán és Pesten

Fővárosunkban, Budapestben az a legjobb, hogy megunhatatlan, hiszen az év minden szakaszában nyílnak vagy újulnak meg éttermek és bárok, amelyek végtelen programlehetőséget biztosítanak a randevúkhoz, családi és baráti összejövetelekhez. Ez egyfelől szuper, ha vonzanak az újdonságok, másfelől viszont a hatalmas kínálatban nehéz kiszűrni a legkülönlegesebb felfedezésre váró helyeket. Ebben segítünk most, hiszen két megújult éttermet és egy különleges tematikájú bárt is mutatunk, amelyek kétség kívül megérnek minimum egy – ha nem több – látogatást. Részletek a galériában!

Az új kedvencünk: megnyitott a kívül-belül újjászületett Gléda Vendéglő Vegán ételekkel és Bíró Lajos fogásaival az étlapon várja látogatóit a múlt század eleji vendéglők kozmopolita hangulatát idéző Gléda, Óbuda szívében, ahol a klasszikus, közkedvelt ízeket idéző fogások a mai kor modern vibrálásával kerülnek tányérra. Az étlap tanácsadó séfek szakértelmével válik változatossá. „Nagyon komplex folyamatok zajlottak az elmúlt hetekben, a vendéglő fogalmát szeretném kicsit újradefiniálni, mert úgy érzem, hogy a magyar vendéglátásban, az utóbbi időben a legfontosabb szereplő, a vendég kicsit háttérbe szorult. A célunk, hogy aki bejön hozzánk, jól érezze magát, kikapcsolódjon, szórakozzon, miközben finomakat eszik-iszik a családtagjaival, barátaival vagy épp üzleti partnereivel. Fontos, hogy a Gléda vendége az étlapon megtalálja a régi kedvenceit, akár klasszikus fogásokat, de mindig legyen valami újdonság, amit kipróbálhat, felfedezhet” – mondta Deli János, a Gléda tulajdonosa. Aki pedig a finom fogások mellett az élő zene szerelmese, annak is tökéletes vacsora-helyszín a Gléda Vendéglő. Pálinkás Gergely, a hazai jazz élet elismert képviselőjének gitárjátéka színesíti a csütörtök estéket. A kínálat mellett a vendéglő belső tere is teljesen megújult, ami Baán Ildikó, a Kodu Interior belsőépítészének munkáját dicséri.
Kattints a további képekért!

Ezeket jobb, ha észben tartod és akkor nem ér majd meglepetés a bezárt bolt ajtaja előtt!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.