Az új kedvencünk: megnyitott a kívül-belül újjászületett Gléda Vendéglő
Vegán ételekkel és Bíró Lajos fogásaival az étlapon várja látogatóit a múlt század eleji vendéglők kozmopolita hangulatát idéző Gléda, Óbuda szívében, ahol a klasszikus, közkedvelt ízeket idéző fogások a mai kor modern vibrálásával kerülnek tányérra. Az étlap tanácsadó séfek szakértelmével válik változatossá.
„Nagyon komplex folyamatok zajlottak az elmúlt hetekben, a vendéglő fogalmát szeretném kicsit újradefiniálni, mert úgy érzem, hogy a magyar vendéglátásban, az utóbbi időben a legfontosabb szereplő, a vendég kicsit háttérbe szorult. A célunk, hogy aki bejön hozzánk, jól érezze magát, kikapcsolódjon, szórakozzon, miközben finomakat eszik-iszik a családtagjaival, barátaival vagy épp üzleti partnereivel. Fontos, hogy a Gléda vendége az étlapon megtalálja a régi kedvenceit, akár klasszikus fogásokat, de mindig legyen valami újdonság, amit kipróbálhat, felfedezhet” – mondta Deli János, a Gléda tulajdonosa.
Aki pedig a finom fogások mellett az élő zene szerelmese, annak is tökéletes vacsora-helyszín a Gléda Vendéglő. Pálinkás Gergely, a hazai jazz élet elismert képviselőjének gitárjátéka színesíti a csütörtök estéket. A kínálat mellett a vendéglő belső tere is teljesen megújult, ami Baán Ildikó, a Kodu Interior belsőépítészének munkáját dicséri.
Az új kedvencünk: megnyitott a kívül-belül újjászületett Gléda Vendéglő
Vegán ételekkel és Bíró Lajos fogásaival az étlapon várja látogatóit a múlt század eleji vendéglők kozmopolita hangulatát idéző Gléda, Óbuda szívében, ahol a klasszikus, közkedvelt ízeket idéző fogások a mai kor modern vibrálásával kerülnek tányérra. Az étlap tanácsadó séfek szakértelmével válik változatossá.
„Nagyon komplex folyamatok zajlottak az elmúlt hetekben, a vendéglő fogalmát szeretném kicsit újradefiniálni, mert úgy érzem, hogy a magyar vendéglátásban, az utóbbi időben a legfontosabb szereplő, a vendég kicsit háttérbe szorult. A célunk, hogy aki bejön hozzánk, jól érezze magát, kikapcsolódjon, szórakozzon, miközben finomakat eszik-iszik a családtagjaival, barátaival vagy épp üzleti partnereivel. Fontos, hogy a Gléda vendége az étlapon megtalálja a régi kedvenceit, akár klasszikus fogásokat, de mindig legyen valami újdonság, amit kipróbálhat, felfedezhet” – mondta Deli János, a Gléda tulajdonosa.
Aki pedig a finom fogások mellett az élő zene szerelmese, annak is tökéletes vacsora-helyszín a Gléda Vendéglő. Pálinkás Gergely, a hazai jazz élet elismert képviselőjének gitárjátéka színesíti a csütörtök estéket. A kínálat mellett a vendéglő belső tere is teljesen megújult, ami Baán Ildikó, a Kodu Interior belsőépítészének munkáját dicséri.