Hirdetés

Minket is motiválnak - Elindítottuk az Inspiráló Nők rovatot

Nem félnek bátrak lenni

„Amikor a Femcafe szerkesztőségében felmerült az „Inspiráló Nők” ügyünk terve, a csapatunk összeült ötletelni, kiket is gondolunk inspiráló, motiváló nőknek, kiket szeretnénk felkérni egy-egy interjúra. Rengeteg név összegyűlt és érdekes volt látni, milyen színesen gondolkozunk arról, ki is számít példaképnek. Végül az elkészült interjúkba bele-belehallgatva rájöttem, egy dolog köti össze igazán ezeket a nőket: ha néha el is bizonytalanodnak, mindig bátrak maradnak. Bár tudják, hogy akár el is bukhatnak, ez mégsem rettenti el őket attól, hogy ötleteikkel, gondolataikkal, harcukkal bátran kiálljanak mások elé.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy olyan nők fogadták el a felkérésünket, mint Rubint Réka életmódszakértő és üzletasszony, Zséda énekesnő, Hozleiter Fanny Mosolyka blogger és motivációs előadó, Sándor Mária "a fekete ruhás nővér", Péterfy Bori színész- és énekesnő, Blaskó Nikolett az ACG reklámügynökség tulajdonosa, Jakabos Zsuzsanna úszó, olimpikon, Vágó Réka cipőtervező, Szegedi Kata divattervező, Danks Emese a magyarországi UNICEF ügyvezető igazgatója, Fejős Éva írónő, Sallai Zsuzsa blogger, jellemtréner és maratonfutó, Donner Andrea és Mike Tünde, a Freshka márka két alapítója, Révész Renáta Liliána a törökbálinti gyermekhospice-ház pszichológusa, Oberrecht Gabriella a Gyógyító Jószándék Alapítvány létrehozója, Sárai Rita a Gördülő Tánccsoport alapítója és Várnagy Andrea zongoraművész.

Legnagyobb örömünkre a Femcafe Inspiráló Nők ügy mellé állt fotósként Debreczeni Zita is, aki a pár hete nyitott fotóstúdiójában készített remek portréképeket interjúalanyainkról. Az ügyünket a Danone Activia is felkarolta, aki támogató partnerként segíti a Femcafe motiváló társadalmi munkáját.

Azt pedig ne felejtsük el: nem kell mindig a legnagyobbak világot megváltoztató tetteihez mérnünk magunkat, elég csak kicsit befelé figyelnünk. Talán nem is tudjuk, hogy miközben csak "tesszük a dolgunkat" mi is inspirálunk másokat...”

Sajószegi Veronika, a Femcafe.hu főszerkesztője

Hisszük, hogy jobbá tehető a világ

„Találtunk egy ügyet, amit a magunkénak érzünk. Találtunk egy ügyet, ami mellett kiállunk és hiszünk benne. Hisszük, hogy tudunk segíteni. Hisszük, hogy jobbá tehető a világ. Hisszük, hogy a Femacafe.hu erejénél fogva tudunk hatni az olvasóinkra, a társadalomra. Hisszük, hogy az „Inspiráló Nők” ügyünkkel inspirálunk és motiválunk.”

Csereklei Zoltán, a Femcafe.hu alapítója

Szólj hozzá Te is!