Home&Design

"Titkos szoba" szabály a lakberendezésben: soha többé nem fogsz ugyanúgy dekorálni otthon, ha beveted

Te hogyan dekorálnád az otthonod, ha soha senki nem láthatná?

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2990 Ft-os áron ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Kinek is dekorálunk pontosan?

Az otthonunkat dekorálni szuper dolog, hiszen nemcsak esztétikailag lesz szebb az életterünk, de egy trendi, kellemes környezet a lelki egészségünkre is pozitív hatással van. Viszont hiába van szó a mi lakásunkról, a mi szobáinkról, ahol a legtöbb időt mi magunk töltjük el, mégis hajlamosak vagyunk úgy berendezni és dekorálni, hogy az megfeleljen a külső elvárásoknak és más emberek tetszésének.

Itt jön képbe a "titkos szoba" szabálya, amely nem csupán egy hangzatos trend, de egy, a belsőépítészeti és lakberendezési képzéseken is rendszerint tanított módszer, amelynek lényege, hogy segítsen kiszakadni a dekorálás szerelmeseinek a trendek és divatos irányzatok uralta elvárások világából, hogy aztán újra megleljék tevékenységükben a kreativitás és az önkifejezés élményét.

Hogy működik pontosan? A részletekért lapozd fel a galériát!

A szabály inkább gyakorlat, de egyszerű, és hatalmas változásokat indíthat el benned: „Képzeld el, hogy van egy titkos szoba az otthonodban, amelyet soha senki más nem fog látni. Hogy néz ki ez a tér?”
Kattints a további képekért!

Elsőre furcsa és kissé feleslegesnek ható trend ütötte fel a fejét a lakberendezés területén.

Leadfotó: 123RF

ApartmentTherapy

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Home&Design
Fashion&Beauty
Édesanyja és édesapja kíséretében érkezett a 77. Tony-díjátadóra Rachel McAdams, aki az esemény apropóján egy gyönyörű, áttetsző ruha mellett tette le a voksát.
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!