Home&Design

Takaríts korlátok nélkül, a Dreame porszívóddal

„Azért gyorsan fel kellene porszívózni!” – hangzik el a mondat szinte bármikor, mindegy, hogy éppen tegnap volt nagytakarítás. Ennél a váratlan jelleggel ránk zúduló feladatnál pedig rögtön segítségünkre lehet a Dreame!

A Dreame porszívók technológiája teljesen új szintre emeli a takarítás élményét. A hatékonyság és a kényelem ötvözete egészen új tapasztalatot nyújt a felhasználónak. A márka több típusú termékkel is segíti a mindennapokat, legyen szó tavaszi nagytakarításról vagy kiborult müzliről, a márka célja egyértelmű: szerethetővé tenni a porszívózást annak, akinek teher és könnyebbé annak, aki szereti.

Vezeték nélküli rúdporszívók

Ha egyszerű és gyors megoldásra van szükségünk, akkor mindenképp a vezeték nélküli rúdporszívók között érdemes nézelődnünk. Egy pillanatig sem kell aggódnunk, hogy nem fog elég messze elérni a vezeték. Csak felkapjuk és onnan tüntetjük el a morzsákat, ahonnan csak akarjuk. A Dreame R20 LED-es világításától és a V-alakú kefe elől valóban nem bújhat el egy porcica sem.

Dreame rúdporszívó

A szívóteljesítménye 190 AW, szívó ereje pedig 27 000 Pa, amiből kiderül, hogy valóban nagy teljesítménnyel állnak szemben a szennyeződések. Mivel valószínűleg senki sem szeretne másfél óránál több időt porszívózással tölteni, ezért az üzemideje is ennyinek felel meg egy teljes töltöttséggel. Már csak egy kérdés maradt. Hogyan fogjuk mi kiüríteni azt a sok koszt, amit a porszívó szinte bármilyen felületről össze tud szedni? A válasz pont olyan egyszerű, mint maga a mozdulat, szimplán csak egy gombnyomás az egész.

Önjáró robotporszívó

Ha viszont csak a kanapéról szeretnénk intézni a piszkos munkát, mindenképp egy robotporszívó lesz a legjobb társunk. A Dreame egy olyan eszközt kínál, ami gombnyomásra mindent megcsinál. Bár ruhát nem fog hajtogatni, de felmos, felporszívóz és kiüríti a saját portartályát. Lássuk, ez hogyan lehetséges! Alapvetően egy ilyen porszívó, mint például a Dreame D10 Plus ugyan lépcsőzni nem tud, de akár 3 emeletnyi területet is képes feltérképezni. Ezután beállíthatjuk, hogy a szkennelt helyiségek melyikét szeretnénk ragyogóvá varázsolni. Eközben már ülhetünk egy kis nasival a kanapén és a kedvenc sorozatunkat nézhetjük.

Dreame robotporszívó

Az alkalmazásban nyomon követhetjük, ahogy az eszköz felméri a szennyeződést és annak megfelelően állítja be saját magának az ideális tisztítási szinteket, amelyből a 4000 Pa a maximális szívóerő. Ennél a terméknél, az ürítés még egyszerűbb, hiszen amint a robotporszívó visszatér a kis töltőállomására, már ki is üríti saját portartályát. Az állomásra csak 45 naponta kell ránéznünk és végeznünk egy teljes ürítést.

Így, hogy már a takarítás két kényelmes formáját is ismerjük, nincs kétség afelől, hogy elkezdjünk válogatni a Dreame termékei között. Az említett két termék csak példa arra, hogy mennyire egyszerű lehet a Dreame-vel az élet, ezeken kívül még rengeteg készülék közül választhatjuk ki, azt, amely tökéletesen passzol hozzánk.

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Home&Design
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...