Home&Design

"Váratlan piros"-elmélet: A lakberendezési trend, mely valósággal új életet lehel otthonodba!

A divatbemutatókon megjelenő piros csillogástól a cseresznyés kóla hajtrendig, a vörös szín szilárdan beágyazódott mind a ruhatárunkba, mind az életünkbe. Nem meglepő tehát, hogy a következő terület, amely megadja magát a piros szín erejének, az bizony a lakberendezés.

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 30%-os kedvezménnyel ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Elképesztő hatása van

Az „váratlan piros elmélet" elnevezést a TikTok felhasználó, Taylor Migliazzo Simon (@intayriors) alkotta meg, hogy bizonyítsa, milyen nagy hatással is lehet egy-egy helyiségre egy leheletnyi piros árnyalat. Az általa megalkotott trend váratlan szárnyra kapott, egyre többen fedezik fel, hogy a piros kiegészítők vagy akár a falfestés egy-egy piros csíkja milyen lenyűgözően frissítő hatással bírhat egy szobában. Ha kíváncsi vagy, hogyan is tudunk érvényesíteni otthonodban a „váratlan piros elméletet”, vagy csak szeretnéd vizuálisan izgalmasabbá varázsolni lakásod valamely szobáját, akkor nézd meg a galériát, rengeteg ötletet gyűjtöttünk össze!

Díszpárnák és szőnyegek Néhány piros díszpárna, vagy éppen egy szőnyeg tökéletes módja annak, hogy visszafogott módon csempésszünk egy kis különlegességet otthonunkba. A piros szín élénkséget és energiát visz a térbe, miközben kontrasztot alkot a többi bútorral és dekorációval.
Kattints a további képekért!

Téged is frusztrál, hogy sosincs hely a konyhapulton a kisgépek és egyéb kiegészítők miatt? Íme, a tökéletes megoldás a problémára!

Leadfotó: 123rf, forrás: marieclaire.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Home&Design
Sztárok
A nyolcvanas-kilencvenes években nem készülhetett színvonalas vígjáték Meg Ryan nélkül: a színésznő annak idején egész Hollywoodot az ujja köré csavarta, a kétezres években mégis kikopott a...
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.