Home&Design

Öltöztesd tavaszba az otthonod: 5 egyszerű lépés, ami frissességet és színt visz a lakásba

Mindjárt beköszönt a tavasz, itt az idő felrázni a lakást a hónapokig tartó hűvös félhomályból. A pénztárcádat sem kell féltened, ezzel az 5 lépéses módszerrel gyerekjáték lesz az otthonod kidekorálása.

Sarkunkon a tavasz...végre

Minden évszaknak megvan a maga szépsége, de valahogy a tavasz az, ami igazán elhozza a várva várt melegséget és frissességet a lakásunkba, a vidám színekről és virágokról nem is beszélve. Míg az őszi-téli hónapok a bekuckózás jegyében telnek, barnás és sötétkék árnyalatokkal, addig márciustól a főszerep ismét a pasztellszíneké és vidám árnyalatoké. Még bankot sem kell rabolnod ahhoz, hogy új külsővel ruházd fel az otthonod, hiszen 5 egyszerű és pénztárcabarát lépésben megvalósíthatod a magazinba illő enteriőrt. A galériában mutatjuk a folyamatot lépésről-lépésre.

Ideje eltenni a nehezebb, vastagabb takarókat és ismét elővenni a lágyabb szöveteket, mint például a pamut vagy a len. Cseréljük le a hálószobában az ágyneműt és használjunk semlegesebb árnyalatokat, így a helyiség frissebbnek és szellősebbnek fog érződni. Ne féljünk a neutrális színektől, a tavasz legjobb barátja a fehér és a pasztell.
Kattints a további képekért!

Egy kutatás során megvizsgálták, hogy a lakásba érkező vendégek tekintete merre és hányszor vándorolt el a látogatásuk alatt. Végre egy lista, ami megmutatja, hogy az otthonunk mely részére kell több figyelmet szentelnünk a következő családi buli előtt.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....
Utazás
Kevesebb csapadékkal, de kifejezetten zord, barátságtalan hideggel folytatódik a hét.
Sztárok
Hugh Jackman az egész világon óriási elismerésnek örvend, tehetségét már számos nagysikerű mozifilmben bebizonyította, vonzó külsejének köszönhetően pedig a nők körében is rendkívül népszerű. Jogosan...