Home&Design

Neked feltűnt? Durva, mit szúrtak ki a Resszkessetek, betörők filmben ennyi év után a szemfüles nézők

Imádjuk az ilyen apró, de vélhetően jelentőségteljes részleteket, amik akár évek múltán is újra izgalomba hoznak minket egy-egy film iránt! Fogadjunk, hogy ezt az apróságot te sem szúrtad ki a Reszkessetek, betörőkben!

Még mindig imádják

A karácsonyi filmeket szinte lehetetlen megunni, ez a Reszkessetek betörők esetében különösen igaz. Magyarországon például egyik évben még petíciót is indítottak, hogy leadják a filmet a tévében. Bár évente többször képesek vagyunk a kanapén összebújva, a családdal megnézni kedvencünket, a rajongók még csak most szúrták ki a furcsaságot Kevinék házában. A részletekért lapozd fel a galériát!

Ha jobban megnézzük a filmet, akkor láthatjuk, hogy a szétszórt család tetőtől talpig karácsonyi díszekbe öltöztette a lakást. Egy dolgot azonban egészen idáig senki nem vett észre.
Kattints a további képekért!

Az idei karácsony tematikája a Fehér Házban a „varázslat, csoda és öröm”, amit a gyermekek élményeire alapoztak.

Leadfotó: Reszkessetek, betörők
Heart.co.uk

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Vilmosnál végleg betelt a pohár öccsét, Harryt illetően, ezért a jövendőbeli uralkodó egy fontos és egyben komoly dologra szánhatja el magát.
Sztárok
Bár a különös sorozat csak két évadot élt meg, idehaza nagy sikernek örvendett, így a hazai adók többször is ismételték. De vajon hogy fest ma, sok-sok évvel a befejezés után Tru Davis, azaz Eliza...
Lifestyle
Nem, most nem a fahéjról és nem is a szódabikarbónáról van szó, létezik ugyanis egy sokkal hatásosabb csodaszer, amit a kávédba csempészhetsz, ha azt szeretnéd, hogy beinduljon szervezeted zsírégető...