Home&Design

Így újítsd meg az otthonod anélkül, hogy egy fillért is költenél

Unod a dekort, és ráférne már egy átalakítás az otthonodra? Nem kell vagyonokat költened, ha okosan használod meglévő tárgyaidat.

Régiből új, nulla forintért

Sokan azért nem vágnak bele egy átalakításba, mert hiába csábító a gondolat, súlyos összegek peregnek le a szemük előtt. Mit szólnál, ha ahhoz, hogy felfrissítsd az otthonodat, nem kellene egy fillért sem költened? Maxold ki a meglévő lehetőségeidet, és használd fel kreatívan azokat az eszközöket, amik már a kezedben vannak. Kis leleményességgel könnyedén újjá varázsolhatod régi tárgyaidat. Nézzük tehát, hogy lehetséges mindez. Lehet, hogy át kellene rendezned a bútoraidat? Átpakolhatnád a dekort, kreálhatnál megdöbbentő párosításokat?

Nézzünk 5 tippet, hogyan újítsd meg a lakást anélkül, hogy egy forintot is költenél.

Rendezd át a bútorokat, vidd át őket egyik szobából a másikba, cserélgess. Cseréld ki a hallban a kisasztalt egy padra, és tegyél mellé cserepes növényt. A hálóban húzd az ágyat a szoba másik végébe, a nappaliban lévő párnákat vidd be a hálóba. Nem kerül semmibe, de rá sem fogsz ismerni a lakásra.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pixabay, Forrás: thespruce.com

Oldalak

Home&Design
Utazás
A medvetámadások viszonylag ritkák, de ijesztőek. A szakértők elárulták, hogyan védheted meg magad és családodat, ha találkozol egy medvével az erdőben.
Sztárok
Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.
Lifestyle
Meg lehet állapítani valakiről ránézésre, hogy intelligens-e? Egy kutatás meglepő eredményre jutott!