Home&Design

Minden lakásba kell belőle! 4 ásvány, ami segít a mindennapokban

Gyógyítanak, segítenek céljaid elérésében, serkentik az energiaáramlást – az ásványok erejét ősidők óta használják. Neked is érdemes beszerezned egyet-egyet a lakásba.

A kő választ téged

Minden ásvány egyedi rezgéssel rendelkezik, így fejtik ki hatásukat különböző problémák esetén. Hozzájárulnak a külső és belső harmónia megteremtéséhez, gyógyító hatásúak, használhatod őket a lakásba kitéve, marokkőként, de ékszerként is viselheted. Amikor valamelyik életterületedet szeretnéd segíteni, vagy a gyógyulás a cél, érdemes utánanézned, hogy melyik ásványra lehet szükséged. Vásárláskor hallgass a belső hangra, és figyeld meg, melyik kő az, amelyik hív téged, melyikkel rezonálsz. A kő választ téged, úgyhogy ne kapkodva vegyél ásványt, hanem figyeld meg, melyik az, amelyikhez vonzódsz.

Érdemes pár követ a lakásban tartanod, mert energiájukkal kellemesebb lesz a tér hangulata, sőt, nemcsak a mindennapokban, de céljaidban is segíthetnek.

Rózsakvarc A 12 mesterkristály egyikét szinte mindenki ismeri. Népszerű ásvány, rengeteg ékszer is készül belőle. A szeretet köve, a szív gyógyítója, jó hatással van a szívcsakrára, és szerelem bevonzására is használják. Növeli az önbizalmat, a testben pedig rendkívül jó hatással van a szívre. A lakásban tedd a szerelemsarokba, vagy az ágyad mellé, ha szerelem bevonzása vagy párkapcsolat javítása, erősítése a cél.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pixabay

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Nem akarjuk elhinni, de tényleg meg fog történni! Ezek a sztárok idén hajtanak el a hetvenes tábla mellett és az a legdurvább, hogy a legtöbbjükön nem is látszik!
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...