Home&Design

Elképesztő újítás: ez lehet 2023 legnagyobb konyhatrendje

Mikor már azt hittük, design-ban nem tudnak újat mutatni, jön végre egy olyan konyhatrend, amibe első látásra beleszerettünk! Praktikus, esztétikus, egyszerűen imádjuk!

A vízforralás többé nem erőnléti edzés

Tedd a szívedre a kezed: neked is van álomkonyhád. Bizonyára minden apró részletet megterveztél már fejben, és pontos listád van arról is, milyen eszközöket szeretnél. Most egy olyan konyhatrendet hoztunk, amitől tutira leesik az állad, és nagy valószínűséggel te is azonnal felkiáltasz majd: AKAROM!

Hatalmasat megy egy új trend, ami Magyarországon még nem terjedt el igazán, de külföldön lassan minden valamire való konyhában van belőle. Kevés gasztroinfluencer van már, akinek ne lenne a konyhájában, de a celebek is előszeretettel használják. Az új őrület nem más, mint az edénytöltő csaptelep, ami egy tűzhely fölé szerelt csap, és arra szolgál, hogy a különböző fazekakat megtöltsük vízzel. Így aztán nem kell az edényeket pakolgatni, hanem csak feltesszük a tűzhelyre, és ott helyben megtöltjük őket vízzel. Nem csodálkoznánk, ha nemsokára itthon is minden konyhában lenne belőle, azt is eláruljuk, miért!

Praktikus. Az edénytöltő csap tulajdonképpen egy extra csap, ami abban segít, hogy ne legyen a tésztafőzés egy komolyabb mutatvány, főleg, ha nagy családra főzünk, ráadásul egy nagy konyhában, ahol a mosogató nincs közel a tűzhelyhez. Nem kell a nehéz vízzel teli fazékkal egyensúlyozunk a tűzhelyhez, hanem ott helyben tudjuk megtölteni az edényeket.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Ha ez az alkalmazás rajta van a telefonodon, jobban teszed, ha most azonnal letörlöd.
Utazás
A medvetámadások viszonylag ritkák, de ijesztőek. A szakértők elárulták, hogyan védheted meg magad és családodat, ha találkozol egy medvével az erdőben.
Sztárok
Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.