Home&Design

5 lakberendezési trend, ami végleg eltűnik 2024-re - ezekre már felesleges pénzt áldozni

Egy lakberendező szerint 5 olyan trend is népszerű volt idén, amire 2024-ben már bőven felesleges lesz költeni. Mutatjuk, melyek ezek.

5 trendtől is búcsút veszünk jövőre

Ahogy a divat területén, úgy a lakberendezésben is sokan szeretik követni a trendeket, mindig az éppen aktuális stílus szerint variálni otthonuk tereit. Bár most még érthető módon bőven karácsonyi lázban égünk és a piros, a zöld, valamint az arany színek teszik ki a hétköznapjainkat, a dekorálás szerelmesei máris a következő évi trendeken agyalnak. Hiszen az újév mindig tökéletes alkalmat teremt az otthoni design felfrissítésére, de előtte persze érdemes tájékozódni a trendek alakulásáról, nehogy elavult legyen a végeredmény. Alice Moszczynski, a Planner 5D designere 5 olyan stílust listázott, amiktől 2024-re biztosan végleg elköszönhetünk.

Viszlát túlságosan divatos tapéta „Míg a merész és egyedi tapétatervek személyessé tehetik a teret, a túl divatos minták gyorsan elavulhatnak” – mondta Moszczynski. „A múló tervezési divatokat követő tapétákba való befektetés gyakori felújítások szükségességét eredményezheti, ami plusz kiadásokat eredményezhet. Ehelyett válasszunk az időtlen, sokoldalú formatervezési megoldások közül. Ezek hosszú élettartamot és rugalmasságot biztosíthatnak a tér általános kialakításában" - tette hozzá a szakértő.
Kattints a további képekért!

A Pantone is döntésre jutott: egy igazán lágy és melegséget sugárzó árnyalat lett 2024 színe.

Leadfotó: 123rf.com

Yahoo.com

Oldalak

Home&Design
Home&Design
Jaipurtól Whistlerig, íme nyolc rendkívüli, díjnyertes ház, amelyek nemcsak gyönyörűek, de még az energiafogyasztásuk is minimális.
Lifestyle
Te tudod, pontosan mennyi idő után érdemes lecserélned a párnáidat? Meg fog lepni a válasz!
Lifestyle
Nem könnyű feladat megszabadulni a makacs hasi zsírtól, azonban van egy egyszerű módja annak, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és akár néhány nap alatt változást tapasztaljunk.