Home&Design

8 lenyűgöző falszín, amiket a legfinomabb borok inspiráltak - a lakberendezők odáig vannak értük

Ezek az árnyalatok a testestől a ropogóson át egészen a frissítőig terjednek - akárcsak kedvenc boraink.

Bor ihletésű falszínek

Imádjuk, amikor két kedvencünk találkozik! Ebben az esetben a lakberendezés és a borok világa szövődik egybe, ugyanis a Better Homes & Gardens megalkotta a tökéletes falszín ajánlót, amin borok ihlette festékszínek találhatóak.

„Amikor például bort használunk színek inspirálására, párhuzamot hozhatunk létre az általunk kedvelt elemek és az érzés között, amelyet a térben próbálunk kiváltani” – mondja Cara Newhart, belsőépítész és a Behr nagykövete. "Olyan hangulatos, összekapcsolt érzés lehet ez, mint amit egy tartalmas beszélgetés vált ki egy pohár vörösbor mellett." A mély Merlot-szerű festékszín nyugtató mélységet kölcsönöz, amely magával ragadó és megnyugtató hatású, különösen akkor, ha gyülekezőhelyen, például családi szobában vagy étkezőben használják. "A világos, meleg semleges színek, mint a Sauvignon Blanc, hívogató környezetet teremtenek, míg a rozé ihlette pasztell rózsaszínek kifinomultságot, nőiességet és sokoldalúságot kínálnak" - mondja Newhart.

A sötét, testes árnyalatoktól, amelyek a vintage Cabernet gazdagságát árasztják, a világos, élénk és pezsgő ihlette tónusokig, következzen egy szakértői színkóstoló. Részletek a galériában!

Vintage Wine, Benjamin Moore Mint egy érlelt üveg vörös, a Benjamin Moore's Vintage Wine egy bódító árnyalat, amely a barna kényelmét az ibolya eleganciájával ötvözi.
Kattints a további képekért!

Míg régen a királyi családokat öltöztették belőle, ma már a falainkat díszíti ez az elegáns anyag, amely a divatban és a lakberendezésben egyaránt reneszánszát éli.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.