Valódi csodát tesz a hajaddal ez a közkedvelt ital - Gyorsabban nőnek majd és fényesebbek is lesznek tőle tincseid!

A zöld tea egy igen közkedvelt ital, melynek közismerten egészséges a fogyasztása. De gondoltad volna, hogy hajaddal is csodákat művel?

Meglepő, mi mindenre jó

Az antioxidánsokban gazdag zöld tea régóta ismert a jótékony hatásairól, melyek nemcsak a belső egészségre, hanem a bőr és haj szépségére is kiterjednek. Az utóbbi időben egyre több hajápolási termékben is felbukkan, ez pedig természetesen nem véletlen. Ez az összetevő képes visszaadni hajunk frissességét és vitalitását, valamint segít megelőzni a károsodást és a korpásodást. Ha kíváncsi vagy, miért és hogyan is lenne érdemes hajápolási rutinod részévé tenni a zöld teát, akkor olvass tovább! Szakértők árulták el a választ!

Mi az a zöld tea? Bár a legtöbben gyakran fogyasztjuk, valójában csak kevesen tudják, mi is a zöld tea valójában és miért éppen ez a neve. A zöld tea a camellia sinensis növényből származó ital, melynek különféle színű változatai léteznek, köztük a fekete, fehér és zöld tea. Ezek a színek nem különböző levelekből származnak, hanem eltérő szárítási és érlelési módszerek következményei. A zöld teát úgy szárítják, hogy megőrizzék a levelek természetes zöld színét. A zöld tea kiválóan alkalmas bőrápolásra és hajápolásra is, mivel antioxidáns, fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik.
Kattints a további képekért!

Egy fárasztó nap után gyakran előfordul, hogy nincs kedvünk hajat mosni, ha viszont mégis rávesszük magunkat, a hajszárítás gondolata aztán még riasztóbb lehet. De vajon mennyire ártalmas valójában vizes hajjal lefeküdni?

Leadfotó: Pexels, forrás: byrdie.com

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...