Valódi csodát tesz a hajaddal ez a közkedvelt ital - Gyorsabban nőnek majd és fényesebbek is lesznek tőle tincseid!

A zöld tea egy igen közkedvelt ital, melynek közismerten egészséges a fogyasztása. De gondoltad volna, hogy hajaddal is csodákat művel?

Meglepő, mi mindenre jó

Az antioxidánsokban gazdag zöld tea régóta ismert a jótékony hatásairól, melyek nemcsak a belső egészségre, hanem a bőr és haj szépségére is kiterjednek. Az utóbbi időben egyre több hajápolási termékben is felbukkan, ez pedig természetesen nem véletlen. Ez az összetevő képes visszaadni hajunk frissességét és vitalitását, valamint segít megelőzni a károsodást és a korpásodást. Ha kíváncsi vagy, miért és hogyan is lenne érdemes hajápolási rutinod részévé tenni a zöld teát, akkor olvass tovább! Szakértők árulták el a választ!

Mi az a zöld tea? Bár a legtöbben gyakran fogyasztjuk, valójában csak kevesen tudják, mi is a zöld tea valójában és miért éppen ez a neve. A zöld tea a camellia sinensis növényből származó ital, melynek különféle színű változatai léteznek, köztük a fekete, fehér és zöld tea. Ezek a színek nem különböző levelekből származnak, hanem eltérő szárítási és érlelési módszerek következményei. A zöld teát úgy szárítják, hogy megőrizzék a levelek természetes zöld színét. A zöld tea kiválóan alkalmas bőrápolásra és hajápolásra is, mivel antioxidáns, fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik.
Kattints a további képekért!

Egy fárasztó nap után gyakran előfordul, hogy nincs kedvünk hajat mosni, ha viszont mégis rávesszük magunkat, a hajszárítás gondolata aztán még riasztóbb lehet. De vajon mennyire ártalmas valójában vizes hajjal lefeküdni?

Leadfotó: Pexels, forrás: byrdie.com

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Ezekben a pozíciókban a sérülés kockázata nagyobb lehet, ezért különösen fontos a figyelem és az óvatosság.
Lifestyle
Az asztrológia világában minden csillagjegy rendelkezik egyedi jellemzőkkel és tulajdonságokkal, amelyek befolyásolják a személyiségüket és viselkedésüket.
Fashion&Beauty
Fedezd fel az idei nyári körömtrendeket, amelyek tökéletesen kiegészítik a nyaralás hangulatát! Élénk színek, különleges minták és tartós megoldások - hogy igazán stílusosan élvezhesd a pihenést!