Letícia berobbantotta a nyarat: isteni színt választott magának a királyné

Ha kosztümszettekről van szó, Letíciánál inspirálóbb előkelőséget aligha találhatnánk, ám a spanyol királyné legutóbbi választása kivételesen nem a stílus, hanem a színárnyalat miatt volt felejthetetlen.

Mesés színvilág

Letícia stílusáról már rengetegszer zengtünk ódákat, ami nem nehéz, hiszen a királyné minden egyes nyilvános szereplésén előrukkol valami különlegességgel. Az általa viselt kreációkat, cipőket, táskákat és egyéb kiegészítőket csakis imádni lehet, az pedig csak még szerethetőbbé teszi az előkelőséget, hogy rendre spanyol tervezők darabjai mellett teszi le a voksát, ezzel is támogatva hazája divatiparát. Emellett kiválóan kombinálja a különböző stílusjegyeket, mintákat, valamint szabásformákat, arról nem beszélve, hogy azzal is pontosan tisztában van, milyen színek állnak neki jól – tökéletesen alátámasztja ezt legutóbbi outfitje is, aminek árnyalatától leesett az állunk. Galériánkban megmutatjuk, milyen ragyogóan festett VI. Fülöp gyönyörű felesége:

Letícia királyné a napokban részt vett egy díjátadó ünnepségen a madridi Santander Group City El Solaruco Képzési Központban, ahol ő maga is beszédet mondott.
Kattints a további képekért!

Letícia királyné és VI. Fülöp király két gyönyörű lányt nevelnek, akiket csak néhány éve, kiskamaszként ismert meg igazán a nagyérdemű. Azóta jó sokat változtak, s mostanra még elbűvölőbb fiatal hölgyekké cseperedtek.

Leadfotó: Carlos Alvarez/Getty Images

Forrás: New My Royals

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...